Mainos

Video: Aavikolle traagisesti kuolleen isä: Poikani laski leikkiä sinne jäämisestä

Yhdysvalloissa suola-aavikolla patikointiretkellä kuolleen perheenisän isä on kertonut ranskalaismedioille poikansa viimeiset sanat ja kertonut perheen suunnitelleen matkaa aavikolle pitkään.

Isä, äiti ja heidän 9-vuotias poikansa olivat matkustaneet Yhdysvaltoihin New Mexicon osavaltioon patikointireissulle. Viikonloppuna sekä äidin että isän ruumiit löydettiin aavikolta. Poika selvisi elossa, koska vanhemmat olivat antaneet pojalleen enemmän vettä juotavaksi kuin itselleen.

Ranskan television haastattelussa Alain Steiner kertoo myös poikansa viimeiset sanat hänelle, jotka poika kirjoitti matkasuunnitelmaansa.  

– Tässä ovat poikani viimeiset sanat: Ristitään sormemme, että meillä ei tule ongelmia, koska muuten se on Steinerin perheen loppu, Alain Steiner kertoo, näyttäen haastattelussa paperipinoa, jonka oli saanut pojaltaan ennen matkaa.

– Isänä tämä on hyvin raskasta. Minun poikani laski viimeisten sanojensa kanssa leikkiä. Hän oli varma, että he pärjäisivät ja tulisivat kotiin, Steiner toteaa vielä silminnähden järkyttyneenä.

Patikoinnilla kuolleen miehen isä kertoi aikaisemmin Le Parisien -lehdelle, että hänen poikansa oli innokas valokuvaaja, ja että matkaa oli suunniteltu puolitoista vuotta.

Pelastunut poika palasi kotimaahansa isoäitinsä kansa tänään.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.