Victoria Beckhamin hurja dieetti: Vain viisi kourallista ruokaa päivässä!

Neljän lapsen äiti Victoria Beckham ei kaihda keinoja taistelussa raskausajan kiloja vastaan vaan pyrkii kokoon nolla hinnalla millä hyvänsä

Vasta kuukausi sitten synnyttänyt Victoria Beckham aloittaa erittäin niukkaenergisen dieettin, jonka avulla hän suunnittelee pääsevänsä takaisin kokoon nolla syyskuussa alkaviin muotiviikkoihin mennessä, missä hän esittelee uuden mallistonsa.

Vain viisi kourallista ruokaa päivässä

Victorian, joka lihoi vain 9,5 kg odottaessaan perheen ensimmäistä prinsessaa Harper Seveniä väitetään noudattavan niin kutsuttua Five hands -dieettiä, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että hän saa päivän aikana syödä vain viisi kämmeneen mahtuvaa annosta. Ruokavalio koostuu savustetusta lohesta, katkaravuista chilillä, sushista keltaisella tonnikalalla ja munakokkelista. Lisäksi hän saa napostella goji-marjoja ja pähkinöitä. Kaikki sokeri, suola ja näkyvä rasva on karsittu pois ruokavaliosta.

Mitä liikuntaan tulee Victoria ei tässäkään suhteessa tyydy vähään. Huhut kertovat, että hän on vuokrannut 93 000 dollaria (n.65 000 euros) kuukaudessa maksavan rantatalon Steven Spielbergiltä. Tänne luksuslukaaliin Victoria pakenee uteliailta katseilta.

Lääkärit varoittavat, että keisarinleikkauksen avulla synnyttäneen tulee varoa ripeää liikuntaa vähintään kahden kuukauden ajan synnytyksen jälkeen. Nyt Victoria on treenannut lempeästi, mutta suunnitelmissa on aloittaa tehokas treenaus julkkisten suosiman kunto-ohjaaja Tracy Andersonin kanssa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähteet: dailymail.co.uk, valuutta.fi (17.8.2011)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja