Victoria Beckham: Lontoo on kotimme ja siellä pysymme

Victoria Beckham vakuuttaa New Yorkin muotiviikoilla Beckhamien perheen viihtyvän hyvin Lontoossa.

Aiemmin Los Angelesissa asuneet Beckhamit muuttivat viime vuonna takaisin Lontooseen. Muutosta huolimatta aika ajoin on uumoiltu perheen palaavan takaisin Amerikkaan, mutta Victoria vakuuttaa heidän viihtyvän Lontoossa.

– Olen iloinen siitä, että olemme jälleen Lontoossa, me kaikki nautimme siitä. Lapset käyvät fantastisia kouluja ja heillä on paljon kavereita Lontoossa. Olemme ylpeitä siitä, että olemme brittejä, Beckham kertoi New Yorkin muotiviikoilla Daily Mail–lehdelle.

– Rakastan myös Los Angelesia ja sinne on hienoa matkustaa lasten lomien aikana. New Yorkissa on myös oma mahtava energiansa, mutta Lontoo on kotimme. Emme ole aikeissa muuttaa sieltä pois.

Kesällä David ja Victoria viettivät neljän lapsensa kanssa aikaa myös heidän Los Angelesin kodissaan ja matkustelivat ympäri maailmaa. Essexistä kotoisin oleva muotisuunnittelija Victoria nauttii kuitenkin Lontoossa asumisesta.

– Matkustan paljon ja hankin inspiraatioita ympäri maailman, mutta nautin Lontoossa asumisesta. Lontoo on upea kaupunki, siellä on kiva työskennellä ja viettää aikaa perheen kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat