Victoria Beckham: Lapseni eivät tienneet, että minulla on oikea työ

Poptähdestä muotisuunnittelijaksi siirtynyt Victoria Beckham paljastaa lastensa olleen pitkään epätietoisia äitinsä ammatista. 

Ex-Spice Girl Victoria Beckham on menestynyt viime vuosina muotisuunnittelijana. Naisen nimeä kantava vaatemerkki on kerännyt muotialan ammattilaisilta ja kriitikoilta runsaasti suitsutusta. 

Tänään torstaina Lontooseen ensimmäisen vaateliikkeensä avannut nainen kuitenkin tunnustaa tuoreessa haastattelussa, etteivät hänen lapsensa ole aina tienneet äidin ammatista muotisuunnittelijana.

Victoria kertoo Evening Standardin tuoreessa haastattelussa, että äidin ammatti selvisi hänen lapsilleen vasta näiden vieraillessa ensimmäistä kertaa Victoria Beckham -vaatemerkin muotinäytöksessä. 

– Vasta kun he tulivat katsomaan muotinäytöstäni muutama kokoelma takaperin, heille valkeni, että äidillä onkin oikea työ. He ovat tottuneet näkemään Davidin jalkapallokentällä, kun taas minä käyn töissä, mutta he eivät koskaan pääse näkemään mitä teen siellä, Victoria kertoo haastattelussa.  

Victorialla ja tämän jalkapalloilijamiehellä David Beckhamilla on yhdessä neljä lasta: Brooklyn, Romeo, Cruz ja Harper. Pari on ollut naimisissa vuodesta 1999 saakka. 

Victoria Beckham nousi julkisuuteen 1990-luvun lopusta aina 2000-luvun alkuvuosille villinneen Spice Girls -tyttöbändin jäsenenä. 


Lue myös:

    Uusimmat