Vettelillä täydellinen eka kerta – "Ison rakkaussuhteen alku"

Sebastian Vettelin "uusi nainen" Gina osoittautui laatukumppaniksi Australiassa.

Kyseessä ei ole perheelliseltä mieheltä mitään sopimatonta, Gina on Vettelin antama nimi hänen Ferrari SF70H-autolleen. Sebastianin ja Ginan liitto alkoi täydellisesti voitolla.

– Sanoisin että Hän oli ensimmäisellä kerralla fantastinen! Toivottavasti tämä on ison rakkaussuhteen alku, Vettel nauroi kisan jälkeen.

– Tämä päivä tuntui todella erityiseltä, etenkin vaikean kauden 2016 jälkeen. Meillä oli kova talvi, jonka aikana meiltä kaikilta meni paljon sydäntä ja sielua tähän autoon. Pitkät illat saivat nyt palkinnon, Vettel tunnelmoi.

3:27

Ferrari teki uuden auton suunnittelussa rohkeita ratkaisuja. Se oli välttämätöntä, sillä Mercedes oli niin paljon edellä. Kauden aloittaminen voitolla sai Ferrarin työntekijöiden tunteet valloilleen.

– Aina yritetään tehdä paras mahdollinen auto. Joskus se toimii ja joskus ei. Tällä kertaa tuntuu, että se on toiminut. Oli tärkeää, että talli pääsi rauhaan ja uudet ideat alkoivat kukoistaa, Vettel sanoi. 

– Nimme tänään vilauksen siitä, miten intensiivisiä viime kuukaudet ovat olleet. Todella raskas taakka putosi harteiltamme tänään. Nyt pitää tehdä vain omaa juttua, eikä saa antaa kenenkään häiritä meitä.

Kimi Räikkönen säesti Vettelin voittoa nelossijalla.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja