Vesa Keskisen poikavauva kuin ilmetty äitinsä – katso kuva vastasyntyneestä

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskisestä tuli toistamiseen isä torstaina.

Vesa Keskinen on nyt kahden pienen lapsen isä. Miehen Jane-vaimo synnytti torstai-aamulla parin kuopuksen, pienen poikavauvan. Parilla on entuudestaan kaksivuotias Maria-tytär.

Keskinen ehti nipin napin synnytykseen, sillä hän juhli jälkikäteen järjestettyjä polttareitaan keskiviikkona AC/DC:n keikalla Hämeenlinnassa. Mies myöntää, että viime päivät ovat olleet yhtä hullunmyllyä.

–Eilinen meni hieman hujauksessa ja unenomaisesti. Takana oli polttareiden jälkeen alle tunnin unet, Keskinen kuvailee tunnelmiaan MTV.fi:lle. 

MTV.fi:lle antamassaan tuoreessa otoksessa näkyy selkeästi tuplaisän onni, kun hän pitää sylissään pientä vastasyntynyttä poikaansa. 

Herkässä otoksesta voi selkeästi nähdä, että vastasyntynyt tulokas on perinyt äitinsä, brasialiasta kotoisin olevan Janen tummat piirteet.  

Pienellä suloisella vauvalla näkyy pipon alta muhkea musta tukka – kuvasta erottaa myös, että vauva näyttää perineen äitinsä nenän.

Keskiset ovat seurustelleet vuodesta 2012 lähtien. Kyyhkyläiset vihittiin tänä vuonna juhannuspäivänä Tuurissa. Vasta jälkikäteen Keskinen muisti, ettei kuulukaan kirkkoon – pari virallisti liittonsa jälkikäteen maistraatissa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.


Lue myös:

    Uusimmat