Tyttö tuli! Maajussi-pariskunnalle syntyi kovaääninen pikkuprinsessa

Vuonna 2011 toisensa löytäneet Ville ja Johanna menivät naimisiin viime kesänä. Nyt maajussiparille syntyi toinen yhteinen lapsi.

Maajussipari Ville Veranen ja Johanna Raitano kihlautui vuonna 2012 ja ensimmäinen yhteinen lapsi Viljo syntyi lokakuussa 2013. Lähes päivälleen vuosi sitten pariskunta sanoi toisilleen "tahdon" perinteisessä kirkkovihkimisessä Sauvossa.

Johanna synnytti lauantaina 30.7.2016 pariskunnan toisen lapsen. Aamutuimaan syntynyt tyttövauva painoi syntyessään 3415 grammaa ja pituutta oli 49 senttiä.

– Tyttö syö hyvin ja voi hienosti, hän oli syntyessään täyden kympin tyttö. Myös Johanna voi hyvin, Ville toteaa MTV:fille töidensä lomassa. 

– Lähdimme sairaalaan yhdenksän maissa illalla, mutta minut passitettiin sieltä vielä kotiin. Tulin takaisin aamulla 5.30 maissa, ja tyttö syntyi klo 9.08.

Perheen uusi tulokas on ylpeän isän mukaan varsin äänekästä sorttia. 

– Kätilökin totesi, että ääni kuului heti ulos tullessa, mikä on erikoista, Ville naureskelee. 

Tällä hetkellä perhe totuttelee kotona vauva-arkeen, ja tulokkaalle on valmisteltu omaa huonetta tapetoimalla. Isoveli Viljo majailee vielä mummilla, mutta palaa tänään kotiin. Hän kuitenkin kävi jo katsomassa pientä siskoaan sairaalassa. 

– Nukkuva käärö ei oikein jaksanut Viljoa vielä kiinnostaa, Ville hymyilee.

Odotusaikana maajussiparin elämään mahtui huolta, sillä Ville sai huhtikuussa aivoinfarktin ja kiidätettiin sairaalaan. Tutkimusten seurauksena sydämestä löydettiin pieni reikä.

– Se on synnynnäinen ja kuulemma jopa joka neljännellä ihmisellä on sellainen. Lääkärit epäilevät, että jos siihen tulee jotain hyytymiä, niin ne lähtevät siitä sitten aivoihin, Ville selvitti tuolloin.

– Reikä tukitaan loppusyksystä, Ville paljastaa.

Maajussit starttaa uusin jaksoin syksyllä MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat