Krimin Kertshinsalmen sillan lähellä öljyvarasto tulessa – TASS: Palon aiheutti dronen törmäys

Krimin Kertshinsalmen sillan lähellä öljyvarasto tulessa 0:35
Palava öljyvarasto sijaitsee lähellä Venäjän ja Krimin yhdistävää Kertshinsalmen siltaa, johon Ukraina iski lokakuussa 2022.

Venäläisviranomaisten mukaan Venäjän miehittämän Krimin niemimaan Kertshinsalmen sillan lähellä sijaitsevassa öljyvarastossa on syttynyt suuri tulipalo. Tulipalo syttyi dronen törmättyä öljyvarastoon, väittää Venäjän valtio-omisteinen uutistoimisto TASS.

Palava öljyvarasto sijaitsee Tamanin satamassa Volnan kylässä Venäjällä.

Krasnodar Krain alueen venäläiskuvernöörin Veniamin Kondratyevin mukaan satamassa oleva tulipalo on "pahinta vakavuusluokkaa". Tulipalo on kuitenkin hallinnassa, Kondratyevin väittää.

Kondratyevinin mukaan henkilövahingoista ei ole raportoitu.

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu videoita ja kuvia, joiden väitetään näyttävän, miten öljyvarasto palaa. Reutersin mukaan kuvien ja videoiden aitoutta ei ole vahvistettu.

Videomateriaalia öljyvaraston läheltä: Näin rajusti paikalla roihuaa 0:19
Tulipalo syttyi dronen törmättyä öljyvarastoon, väittää Venäjän valtio-omisteinen uutistoimisto TASS.

Palava öljyvarasto sijaitsee lähellä Venäjän ja Krimin yhdistävää Kertshinsalmen siltaa, johon Ukraina iski lokakuussa 2022.

Ukraina ei ole kommentoinut tapausta, CNN kertoo.

Viime viikolla Ukrainan armeijan tiedottaja Natalia Humeniuk väitti, että Krimin niemimaalla torstaina tapahtunut polttoainevarastopalo oli osa Ukrainan ennakoidun vastahyökkäyksen valmistelua. Myös Venäjä syytti tulipalosta Ukrainan hyökkäystä.

Lue myös:

    Uusimmat