Veikkausliigaennakko: Jaro haastaa KuPS:n

Veikkausliigassa pelataan tänään yksi ottelu, kun Jaro isännöi Pietarsaaressa Kuopion Palloseuraa. KuPS-luotsi Marko Rajamäen mukaan Jaro on käyty tarkkaan läpi.

- Jaro on erittäin hyvä joukkue pelaamaan ja vieraskentällä haaste on jälleen iso. Muutamia pieniä pelillisiä asioita muutetaan. Me koetetaan löytää sellaisia pieniä vivahteita, joilla pystyttäisiin voittamaan Jaro, Rajamäki tuumaa KuPS:n sivuilla.

KuPS pääsee peliin erinomaisista lähtökohdista. Pelikiellossa ei ole ketään ja joukkueen terveystilanne on hyvä.  Jaron kokoonpano sen sijaan elää melkoisesti.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Mathias Kullström, Jesse Öst, Alexander Tumasyan sekä Jari Sara. Carlos Fondacaro on katsomossa pelikiellon vuoksi ja David Carlssonin pitävät pelistä poissa henkilökohtaiset syyt. Shahdon Winchester puolestaan palaa tositoimiin yhden ottelun pelikiellon jälkeen.

Seuraa häntä: Shahdon Winchester, FF Jaro

Trinidad ja Tobagosta kotoisen oleva hyökkääjä pelaa toista kauttaan Veikkausliigassa ja tästä kesästä on tullut hänen läpimurtonsa. Shahdon Winchester on iskenyt tällä liigakaudella seitsemän maalia ja on joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja Jonas Emetin jälkeen.

Jaro-KuPS: Pe 19.9. klo 18.30

Jaro pelaa loppukaudesta lähinnä kunniasta, mutta KuPS:lla on yhä pienet mahdollisuudet nousta mitaleille. Se vaatisi nappisuoritusta päätösviikkojen aikana ja samalla FC Lahden tai SJK:n kompurointia. Jaro ja KuPS ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti Kuopiossa. Ensimmäisen yhteenoton Jaro vei nimiinsä 4-1 ja toisella kertaa joukkueet päätyivät tasatulokseen 1-1.

MTV Sport -tulosveikkaus: KuPS hakee nyt 2-1 -voiton.

Lue myös:

    Uusimmat