Veikkausliiga-ottelu ratkesi lisäajan kohurankkarilla – tuomiolla kova hinta: "En pysty ymmärtämään"

39:48
Katso videolta KuPSin rangaistuspotkuun johtanut kohutilanne ja Tim Väyrysen iskemä maali.

Sunnuntaina sarjakärki HJK:n miesten jalkapalloliigassa nollannut espoolainen Honka oli pitää keskiviikkona myös sarjakakkosen Kuopion Palloseuran maalitta. Kuopiolaisten 1–0-voittomaali syntyi vasta lisäajalla rangaistuspotkusta.

Lisäajalla KuPSin Arttu Heinonen käänsi keskitystilanteessa selkänsä ja palloon rynnistänyt Hongan Jerry Voutilainen jyräsi hänen ylitseen. Rankkarituomion jälkipyykki poiki Honka-leiriin useamman keltaisen kortin ja yhden ulosajon.

– En pysty ymmärtämään. Pitää nähdä tilanne videolta. Pelin henki ei ollut lähelläkään tällaista tänään. Molemmin puolin annetaan tulla selästä, ja sitten vikalla minuutilla ratkeaa tohon. Kova tuomio, sanoi Hongan toppari Dani Hatakka.

Rankkarin laukoi maaliin Honka-kasvatti Tim Väyrynen. Honka osui ottelussa kahdesti ylärimaan.

– Aikamoinen päätös ja tyhjä olo nyt. Hieno peli ja mielestäni olimme jopa parempia, Hatakka mietti.

Kaudeksi 2018 liigaan noussut Honka on pelannut kolme vuotta putkeen kauden loppuun asti mitalista. Keskiviikkoillan tappio sinetöi sen, että tällä kaudella Honka päätyy alaloppusarjaan ja sijoitus on parhaimmillaankin seitsemäs. Päätään pudistellut Hatakka arveli, mistä motivaatio panoksettomiin peleihin vielä löytyisi.

– Tästä vihellyksestä lähinnä, Hatakka puhisi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja