Vauvakuplassa elävä Beata Leppilampi kertoo ensimmäisestä viikostaan pienokaisensa kanssa: "Rakastun joka päivä enemmän"

Beata Papp: Olen todella kilpailuhenkinen 2:20
Näin Beata Papp kuvaili itseään Miss Suomi -kisoissa kolme vuotta sitten: "Olen todella kilpailuhenkinen"

Beata ja Mikko Leppilampi saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa syyskuun alussa. 

Ex-taitoluistelija Beata Leppilampi  ja juontaja Mikko Leppilampi  saivat 7. syyskuuta ensimmäisen yhteisen lapsensa. Pieni poikavauva on hurmannut äidin ja isän lisäksi myös somekansan, kun he ovat päässeet ihastelemaan pienokaista parin Instagram-tileillä.

Beata kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään äidin ja pojan ensimmäisestä yhteisestä viikosta.

– Olemme mm. tavattu paljon sukulaisia ja ystäviä, nukuttu omassa sängyssä, käyty vaunulenkillä, kuunneltu paljon ihanaa musiikkia ja SYÖTY! Ensimmäinen viikko meni super nopeaa ja rakastun joka päivä enemmän tähän pikku jääbään. Oon niin onnellinen, että saan olla sun äiti, tuore äiti kirjoittaa ylpeänä.

Kuvaparin ensimmäisessä otoksessa äiti ja poika ovat vaunulenkillä meren rannassa. Toisessa kuvassa pikkuinen nyytti tuijottaa tummilla silmillään intensiivisesti kameraan. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Somekansa on haltioissaan kuvapäivityksestä. 

– Niin ihanaa kun näytät meille suloisen poikasi, sosiaalisessa mediassa kiitellään. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa juontava Leppilampi kertoi viime sunnuntain lähetyksessä tuntemuksiaan tuoreesta ilouutisesta. 

– Päällimmäisenä olen onnellinen ja kiitollinen. Tuli konkreettisesti se olo, että nyt ei tarvitse elämältä enää yhtään mitään. Se ei ole niin itsestään selvää, että on saanut terveen lapsen ja on näin onnellinen tilanne. Sitä vaalien, Leppilampi kuvaili. 

Leppilammelle lapsi on toinen. Hänellä on teini-ikäinen Lilia-tytär ex-puolisonsa Emilia Vuorisalmen kanssa. 


Lue myös:

    Uusimmat