Mainos

Vauhtia aineenvaihduntaan hedelmillä ja vihreällä teellä

Vivisantén 4 action slimming hedelmä-viherteeuutevalmiste on tehokas apu kesäkilojen karistamiseen. Uutuustuote tukee painonhallintaa monipuolisesti luonnon omien raaka-aineiden voimin.

4 action slimming -tuotteen raaka-aineet edesauttavat painonhallintaa neljällä tavalla. Aktiiviset ainesosat vilkastuttavat aineenvaihduntaa; ne auttavat ylläpitämään kylläisyyden tunnetta; ne tehostavat nesteenpoistoa sekä auttavat sulattamaan appelsiini-ihoa.

Tutkitusti tehokas vihreä tee

4 action slimming sisältää guaranaa ja vihreää teetä, jotka molemmat sisältävät aineenvaihduntaa vilkastuttavaa kofeiinia. Vihreä tee sisältää myös katekniineja, jotka osaltaan vauhdittavat aineenvaihduntaa ja erityisesti rasvojen palamista.

Vihreän teen vaikutuksia terveyteen on tutkittu runsaasti ja tutkimustoiminta jatkuu vilkkaana kaikkialla maailmassa. Vihreän teen laihduttava vaikutus perustuu sen sisältämiin katekiini-polyfenoleihin.

Geneven yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan aineenvaihdunta nopeutui teen nauttimisen seurauksena neljä prosenttia ja kokonaisenergian kulutus lisääntyi lähes viisi prosenttia. Vaikutus perustuu tutkijoiden mukaan kofeiinin ja katekiiniaineiden yhteisvaikutukseen. Vihreällä teellä on todettu siis olevan jonkinasteinen laihduttava vaikutus.

Hedelmistä apua appelsiini-ihoon

Papaija ja ananas taas vilkastuttavat aineenvaihduntaa pilkkomalla tehokkaasti proteiineja. Papaijan sisältämä papaiini aktivoi myös haiman tuottamien ruoansulatusentsyymien toimintaa. Papaija ja ananas tehostavat toistensa vaikutusta.

Ananas on tunnetusti tehokas nesteenpoistaja. Ananas sekä vihreän teen ja guaranan kofeiini auttavat tehokkaasti poistamaan ylimääräisiä nesteitä.

Ananas sisältää runsaasti luonnollisia proteiineja hajottavia entsyymejä, jotka hajottavat ravinnon proteiinia edistäen näin ruuansulatusta ja vilkastuttaen aineenvaihduntaa. Ananaksella on myös nestettä poistava vaikutus. Myös viinirypäleet edistävät turvotuksen ja nesteenpoistoa.

Artikkelin tarjoaa
Vivisanté Finland Oy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.