Vau, mikä muoviasu! New Yorkissa menestyvä suomalaislaulaja kohautti

Laulaja Alexandra Alexis herätti huomiota Elle Style Awards 2012 -palkintogaalassa Lady Gagamaisella kuplamuoviasulla. Mistä asu oli oikein peräisin?

Ensimmäistä kertaa Elle Style Awards -gaalassa edustanut suomalais-amerikkalainen laulaja Alexandra Alexis lukeutui illan erikoisimpiin pukeutujiin.

– Tämä on mielestäni lähes ainoa tapahtuma Suomessa, jossa ihmiset näyttävät persoonallisuuttaan ja omaa tyyliä, Alexis hehkuttaa.

– Valitsin ylleni kuplamuovimekon, jonka olen itse kehittänyt. Valitsin tämän mekon vahingossa: löysin sen kotoani New Yorkissa ja heitin sen päälleni vitsinä kylässä olevien kavereitteni edessä. Nauroin, että tämäpä vasta olisi Lady Gagamainen luomus! Niinpä kehitin tästä juhlamekon ja mielestäni tämä on aivan loistava asu Elle-gaalaan. Ainakin se on omannäköinen, Alexis nauraa.

Lukeutuuko Lady Gaga laulajan tyyli-ikoneihin?

– Lady Gagasta saa inspiraation, mutta mielestäni on tärkeää itse miettiä, millaisen asun haluaa. Ei saa matkia muita, vaan pitää uskaltaa olla oma itsensä. Muille tämä asu olisi voinut olla never ever -asu, mutta minulle tämä toimii, Alexis kuvailee.

Musta on muotiväri – huulissa

Kuplamuovin alle Suomi tytöt New Yorkissa -sarjasta tuttu Aleandra Alexis oli laittanut mustan bodyn ja kiinnittänyt asun kiinni paksulla niittivyöllä. Millaisia reaktioita Alexis toivoi kuplamuovimekkonsa herättävän ihmisissä?

– Toivon, että ihmiset näkevät siinä luovan puolen. Mutta myös sen, että muodissa pitää uskaltaa ottaa riskejä. Riippuu tietenkin minne mennään: hautajaisiin ei tällaista mekkoa laiteta, Alexis kertoo.

– Toivon, että asuni tuottaisi ihmisille hyvän mielen. Oli reaktiot sitten hyviä tai huonoja, mielestäni on tärkeintä että se aiheuttaa reaktioita. Se on mielestäni muodin tärkein tehtävä.

Alexandra Alexsin asukokonaisuuden kruunasi musta huulipuna, joka on laulajan mukaan muotiväri.

– New Yorkissa näkee joka toisella näkee mustat huulet. Suomessa taas ollaan ehkä vähän arempia, sillä musta on niin vahva väri. Mielestäni mustat huulet lisäävät juhlallisuutta, eikä aina laitettaisi vain punaisia huulia.


Elle Style Awards 2012 nähdään MTV3-kanavalla perjantaina klo 21.00. Uusinta AVAlla sunnuntaina 28.10. klo 20.00.


AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat