Mainos

Vatsa näkyviin! Bloggari lupaa, että tänä kesänä se on enemmän kuin sallittua

Kuulutko niiden ihmisten joukkoon, jotka yrittävät peitellä vatsaansa käsien tai peittävien vaatteiden avulla? Tämä tapa kannattaa unohtaa, sillä tänä kesänä pömppövatsaa esiin tuovat vaatteet ovat enemmän kuin muotia!

Näin lupaa ainakin Instagramissa Self Love Club-tiliä pitävä nainen, jonka tavoitteena on saada ihmiset tuomaan vatsojaan rohkeammin esille. Syykin on mitä parhain: Kesä.

"Elämä on lyhyt, nauti siitä"

Nainen kehottaa nostamaan tänä kesänä maljan vaatteille, jotka tuovat vatsan muodot näkyviin. Nostamaan maljan sille, että et välitä siitä, mitä ihmiset ajattelevat vartalostasi tai tavasta, jolla pukeudut.

– Malja elämälle ilman tuomitsemista, varautuneisuutta tai pidättyneisyyttä. Elämä on lyhyt, nauti siitä. Älä anna toisten vaikuttaa sinun onneesi ja itsetuntoosi. Vatsat ovat suloisia, ja on vaivan arvoista näyttää se.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Erään toisen jakamansa kuvan yhteydessä nainen muistuttaa, että jokaisella meistä on pieni vatsakumpu, eikä sitä tulisi hävetä lainkaan – päinvastoin. Hän kehottaa kaikkia kohtelemaan itseään hellästi, olethan sen arvoinen. 

– Yritän katsoa joka päivä peiliin ja kertoa itselleni, että olen kaunis, nainen toteaa ja kehottaa muita samaan. 

Hän kehottaa myös jättämään muiden ihmisten ilkeät kommentit omaan arvoonsa ja pohtimaan, merkitsevätkö ne sinulle oikeasti jotain. Ei, ne eivät merkitse. Ihmiset ja kommentit ovat ohimeneviä, sinulla ja vartalollasi on sen sijaan pysyvä side. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen jakamat kuvat ovat keränneet paljon kiitosta ihmisiltä, jotka kertovat kamppailleensa pitkään ulkonäkönsä, etenkin vatsansa kanssa.

– Et osaa aavistakaan, kuinka paljon tarvitsin tätä, eräässä kommentissa kerrotaan.

Joten seuraavan kerran, kun mietit, voitko vetää päällesi vartalonmyötäisen mekon, siitä vaan! Onhan nyt kesä. 

Video: Muistathan suojata silmäsi oikein kesäauringolta? 


Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.