Kehään palaava Mike Tyson puuhaa vielä suurempia – viittasi Jari Kurrin maagiseen tutkapariin

0:32
Mike Tyson kokeilee videolla tyttärensä hoverboardia.

Marraskuun lopulla nyrkkeilykehässä nähtävä Mike Tyson puuhaa myös itseään suuremman uuden aluevaltauksen parissa. 54-vuotias yhdysvaltalaislegenda on perustanut nimeään kantavan Legends Only Leaguen, jonka tarkoituksena on järjestää eri lajien ex-huipuille paluutapahtumia.

Mike Tysonin Legends Only Leaguen alaisuudessa uransa lopettaneet legendat voivat urheilla yksittäisissä nostalgian täyttämissä paluutapahtumissa.

– He ovat yhä terveitä, he ovat yhtä kauniita ja yhä näyttävät kauniilta siinä, mitä he tekevät, Tyson kuvaili ABC Newsille.

Tysonia ärsytti ennen legendojen liigan perustamista, kun hän kuuli analyytikon sanovan, ettei amerikkalaisen jalkapallon NFL-legenda Jerry Rice, 57, ole enää terässään.

– He sanoivat, ettei hän voi pelata amerikkalaista jalkapalloa enää, hän ei voi olla enää laitahyökkääjä. Se on naurettavaa! Tyson puuskahti ja arvioi, että Ricelle on enemmän katsojia kuin San Francisco 49ersin nykyiselle laitahyökkääjälle.

"On niin monia, jotka haluavat tehdä tällaista"

Raskaan sarjan entinen ykkösmies Tyson itse tekee paluun 28. marraskuuta nyrkkeilyn neljän eri painoluokan entistä maailmanmestaria Roy Jones junioria, 51, vastaan Kaliforniassa.

Legends Only Leaguen alaisuudessa vastaavantyyppisiä legendojen paluutapahtumia voitaisiin järjestää monissa eri lajeissa. ABC:n jutussa mainitaan esimerkkeinä jalkapallo, tennis ja amerikkalainen jalkapallo.

Tyson itse vihjaa, että häneen ovat ottaneet yhteyttä Legends Only Leaguesta NFL-legenda Rice ja Wayne Gretzky, kaikkien aikojen jääkiekkoilijana pidetty NHL-suuruus, jonka suomalaiset muistavat hyvin myös Jari Kurrin entisenä tutkaparina.

– Niin monet urheilijat, jotka ovat soittaneet minulle, haluavat olla osallisina tässä, Tyson sanoi.

– On niin monia, jotka haluavat tehdä tällaista.

Spekulaatioihin ymmärrettävästi nousi myös Tysonin ja Evander Holyfieldin mahdollinen paluuottelu. Kaksikko kohtasi kohtasi 1990-luvulla kahdessa kohutussa MM-matsissa, mutta Tyson ei ottanut suoraan kantaa siihen, onko Holyfieldin kanssa neuvotteluja käynnissä.

– Olisi upeaa, jos myös hän liittyisi liigaan, Tyson totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja