Vastustamaton silmämeikki: Viisi vinkkiä väsyneen katseen selättämiseen

Surullisen näköiset silmät, juonteikkaat silmänympärykset ja turpeat luomet – mikä painajainen! Tee vastustamaton silmämeikki ja herätä väsynyt katse näillä viidellä tehokeinolla.

1. Taistele tehotuottein

Hemmottele itseäsi silmää ympäröivän ihon lepohetkellä: tee kurkkunaamio tai viileäkylpy, joka saattaa kukistaa silmäpussit ja lyhyiden yöunien ja liian vähän vedensaannin ansiosta turvonneet luomet. Tummille silmänalusille on erikseen tarkoitettuja vaalentavia silmänympärysihon hoitotuotteita.

2. Peitä tummat silmänaluset

Nestemäinen peitevoide toimii parhaiten. Missä muodossa peiteainetta käytätkään, levitä se meikkivoiteen päälle, jotta lopputulos olisi luonnollinen.

3. Valota katse korostuskynällä

Korostustuotteet, kuten valokynä tai erillinen luomivärin tavoin toimiva korostusväri, tuovat kasvoille ajatonta hehkua. Hillityimmän lopputuloksen saa aikaan korostustuotteella, joka hehkuu shamppanjan, kamelin tai kullan sävyssä. Vältä vaaleanpunaista, koska se tuo punaiset sävyt silmän ympärillä esille. Luonnollisessa lopputuloksessa korostuksen paikka on silmien sisäkulmissa ja kulmakarvan kaaren alla.

4. Tiedosta värin merkitys luomilla

Luomivärin tehtävä on korostaa iiriksen väriä, ei nostaa silmiä ympäröivän ihon epätäydellisyyksiä parempaan valoon. Vältä sinisiä, purppuraa, harmaanviolettia (malvaa) ja liilaa – nämä sävyt saavat tummat silmänympärykset loistamaan. Kokeile sen sijaan kimmeltävää persikkaa, jota käytät koko luomella. Jos silmäsi punoitat herkästi, voit yrittää taistella sitä vastaan valitsemalla vihreään taittuvan sävyn luomille.

5. Keskity silmän ulkokulmaan

Julkisuuden henkilöiden suosima yhdysvaltalainen meikkitaiteilija ja kauneusbloggaaja Tina Turnbow neuvoo käyttämään silmiin mustan sijaan ruskeaa tai pronssista rajauskynää, jolla kehystetään niin ylä- kuin alaluometkin. Silmän sisäkulmasta lähtevää rajausta voi nostaa yläluomella ulkokulmasta ohimoa kohti, jotta katseeseen saadaan nostetta. Täydellinen silmämeikki vaatii vielä ripsivärikerroksen: Keskity erityisesti ulkokulmiin!


Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja