Vastanäyttelijä Emma Watson ei kelpaa Potter-tähdelle

Harry Potter -elokuvien päästara Daniel Radcliffe ei huoli seurustelukumppanikseen velhoseikkailujen vastanäyttelijäänsä Emma Watsonia. Syykin on selvä: miehen mielestä Watsonin kanssa seurustelu tuntuisi suurin piirtein yhtä kieroutuneelta kuin oman siskon deittailu.

Parhaillaan uutta Potter-elokuvaa kuvaava Daniel Radcliffe kertoo, ettei hänen ja elokuvissa Harry Potterin parasta ystävää Hermione Grangeria esittävän Emma Watsonin välille voisi ikinä kehkeytyä mitään seurusteluun liittyvää – vaikka monet fanit niin mahdollisesti toivoisivatkin.

– Olen pahoillani, niin ei vaan tule tapahtumaan. Siinä ajatuksessa on vain jotain todella insestistä, Radcliffe täräyttää Esquire-lehden haastattelussa.

Mies kuitenkin tunnustaa, että nuorten leffastarojen hormonit ovat hyrränneet Harry Potter -elokuvia kuvatessa. Nuoren velhon seikkailuja on kuvattu elokuviksi ripeään tahtiin, joten jossain vaiheessa kuvauksissa mukana olleet tytöt ja pojat olivat oikeastaan ainoita ikäisiään joita he tunsivat. Välillä oma olo oli Radcliffen mukaan tuntunut kovinkin seksuaalisesti kiihkeältä.

– En kuitenkaan ollut sillä tavoin ihastunut kehenkään kuvausporukassa työskentelevään henkilöön, vaikka salaliittoteorioita minun ja Emman seurustelusta liikkuikin, Potter-tähti täsmentää.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 17.7.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat