Varoitus: Tämän luettuasi saatat menettää ruokahalusi!

Nenän kaivelua, rää'än syöntiä ja korvan kaivamista ruokapöydässä. Pyysimme lukijoitamme kertomaan läheisten ällöttävimmistä tavoista, jotka saavat sinut taatusti menettämään ruokahalusi!

Lähes puolet lukijoistamme kokee, että peseytymättä jättäminen on heistä inhottavinta. Myös nenän kaivelu inhottaa. Kynsien pureskelu sen sijaan koetaan varsin normaalina toimenpiteenä, sillä se inhottaa vain hieman alle kahta prosenttia lukijoistamme.

Tässä ovat suomalaisten ällöttävimmät tavat:

– Muistan joskus kun olimme käymässä tätini ja hänen miehensä luona, kuinka mies kaivoi silmälasin sangalla korvaansa jonka jälkeen laittoi sangan suuhun. Ällöttävintä mitä tiedän, kertoo nimimerkki Nenna.

– Mieheni kurlaa limaa kurkustaan päivittäin. Hyvin ällöttävän kuuloista!, toteaa nimimerkki Sunset

– Ruoan maiskuttaminen on ällöttävintä, mitä tiedän...., nimimerkki Me4 kertoo.

– Hampaita pestessä se, että syljeksitään pitkin lavuaaria sekä hanan päälle hammastahnavesiä eikä niitä tietenkään vaivauduta huuhtelemaan pois. Sama hammasharjan suhteen, se huuhdellaan niin huonosti että se on vanhoissa tahnoissa ja tottahan toki kun harjan nostaa hyllykke, ne mönjät valuvat hyllyn päälle ja vanoina pitkin peiliä. oksetus..., kirjoittaa nimimerkki Vierailija.

– Kaikkihan me kaivetaan nenää - salaa ainakin - mutta siskollani on tapana lappaa nenästään sitä räkää myös suuhunsa, vaikkapa jos ollaan lapsuudenkodissa yhtä aikaa ja katsotaan telkkaria tmv. No yök. En myöskään ymmärrä varpaankynsien leikkausta keittiössä, enkä kyllä missään muuallakaan paitsi kylppärissä. Myöskin kantapäiden raspaus keittiössä on jotain epäinhimillistä, mihin ei minun järjenjuoksuni riitä, kertoo nimimerkki Darlene

– Käsien pesemättömyys on ällöttävintä! Mies raapii haaroväliään molemminpuolin, kaivaa korviaan ja varpaanvälejään, niistää yms.EIKÄ PESE KÄSIÄÄN vaan tekee silmää räpäyttämättä voileipää lapselle tai salaattia koko perheelle. Yrittää myös intiimihierontaa varpaanvälin hierontansa jälkeen!! HYI *****! Ikää miehellä on 40 vuotta ja todellakin olen huomauttanut asiasta mutta ilmeisesti pitäisi sanoa joka kerta...., kertoo nimimerkki Minttu64

– Navan kaivelu, käden kalsareissa pitäminen tv:tä katsellessa, sukkien ja alusvaatteiden vaihtaminen vain joka toinen päivä, kirjoittaa nimimerkki Minni.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat