Mainos

Varastettu puhelin saatiin takaisin nerokkaalla juonella – rosvo luuli saaneensa mafian peräänsä

Imgur-nimimerkki thelowflyingowl sai kännykkävarkaan säikähtämään niin, että tämä päätyi toimittamaan varastetun kännykän lähimmälle poliisiasemalle.

Kaikki alkoi siitä, kun nimimerkki thelowflyingowl alkoi saada omituisia viestejä puhelimeensa sen jälkeen, kun hänen siskonsa iPhone ja henkilökortti oli varastettu, hän kertoo kuvapalvelu Imgurissa.

Kännykkävaras alkoi lähettää veljelle viestejä ja uskotteli olevansa hänen siskonsa. Hän väitti unohtaneensa pin-koodinsa ja kyseli, sattuisiko veli muistamaan koodia.

Varkaan läpinäkyvä juoni ei kuitenkaan mennyt läpi, ja veli aloitti eeppisiin mittoihin kasvaneen viestittelynsä.

Veli teeskenteli luulevansa, että viestit tulevat puhelimen oikealta omistajalta ja alkoi jutella viestien lähettäjälle kuin olisi tuntenut tämän.

Hän kyseli muun muassa mihin tämä on piilottanut rahasalkun, ja varoitti pomon olevan raivoissaan, mikäli salkku ei olisi enää tallessa. Hän kertoi myös kaivaneensa syvän kuopan ”tiedät kyllä mitä varten”.

Selaa koko viestiketju kuvan <Prev ja Next> -nuolilla.

Kännykkävaras ei ensin meinannut ottaa viestejä tosissaan, mutta veli jatkoi sinnikkäästi tarinaansa vihaisesta pomosta ja varoitteli viestien lähettäjän olevan hengenvaarassa. Lopulta hän uskotteli pomon kätyrien olevan jo tämän jäljillä.

Siinä vaiheessa kännykkävaras säikähti ja myönsi, ettei ole puhelimen oikea omistaja. Silloin veli sanoi tämän olevan todellisessa vaarassa, sillä pomon kätyrit jäljittäisivät hänet puhelimen avulla helposti. Viisainta olisi hankkiutua puhelimesta mahdollisimman pian eroon palauttamalla sen lähimmälle poliisiasemalle.

Vastoin kaikkia odotuksia, taktiikka todella toimi. Sisko sai pian poliisilta viestin, jossa kerrottiin puhelimen ja henkilöllisyystodistuksen olevan noudettavissa poliisiasemalta.

Lähteet: Scary Mommy, Imgur

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.