Vantaalla syttyi voimakas tulipalo kerrostalohuoneistossa – keski-ikäinen mies loukkaantui vakavasti

Keski-ikäinen mies loukkaantui vakavasti kerrostaloasunnon tulipalossa Vantaalla varhain torstaiaamuna, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitos. Palokunta pelasti hänet palavasta asunnosta. 

Palomestari Olli Ryhänen kertoo STT:lle, että mies oli saanut vakavia palovammoja ja hänet kuljetettiin tajuttomana sairaalaan jatkohoitoon. Palohetkellä asunnossa olleet kaksi muuta ihmistä pääsivät poistumaan asunnosta itse.

Ensihoito tarkasti heidät onnettomuuspaikalla, mutta he eivät loukkaantuneet palossa, Ryhänen kertoo. Tulipalo oli erittäin voimakas, ja asunto tuhoutui kokonaan irtaimistoineen.

Koko taloa ei tarvinnut evakuoida

Paloasunto sijaitsi neljäkerroksisen talon ylimmässä kerroksessa. Koko kerrostaloa ei kuitenkaan tarvinnut evakuoida. Pelastuslaitos varmisti talon muut asunnot palon varalta.

Osa asukkaista oli tullut omatoimisesti ulos talosta. Koska palo oli ylimmässä kerroksessa, oli rappukäytävän kautta poistuminen turvallista, Ryhänen lisää.

Palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa.

– Asunto paloi sen verran pahasti, että sitä ei selkeästi pystynyt arvioimaan paikan päällä, Ryhänen kertoo.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen palosta Tarhurintielle hieman ennen puolta neljää aamuyöllä. Sammutustyöt olivat päättyneet kello viiteen mennessä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja