Mainos

Vanha kelloyhtiö myynnissä Internetissä

Thwaites and Reed, eräs maailman suurimmista kellonvalmistajista, on myynnissä Internetissä. Vuonna 1740 perustettu yhtiö on omistajansa Melvin Leen mukaan noin 500 000 punnan arvoinen. Thwaites and Reed on vastuussa mm. Lontoon Big Benin ajassapysymisestä.

Kello

Kunnioitettavaan ikään ehtinyt yhtiö on pysynyt ajan tasalla laittamalla myynti-ilmoituksen Internetiin. -Emme voi jäädä paikoillemme. Näin saatamme yhteen aivan uuden teknologian ja vanhan ammattitaidon, toteaa Lee.

Yhtiö huolehtii monien maailman kuuluisimpien kellojen toiminnasta. -Olemme tehneet työmme hyvin, kun kukaan ei huomaa sitä. Kaatuneiden muistopäivänä eräs kellontekijämme vaiensi Big Benin kello 11. Ja vuosituhannen vaihtuessa olimme hyvin ylpeitä, kun Big Ben soi täsmälleen samalla millisekunnilla kuin Greenwichin atomikellokin, kertoo Lee.

Kellonvalmistajan ja sen verstaan tuleva omistaja hankkii itselleen samalla palan Englannin historiallista perintöä. -Haluaisin löytää ostajaksi jonkun, jolla olisi pitkän tähtäimen suunnitelmia, sanoo Lee. -Thwaites and Reed on olennainen osa Englannin historiaa.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.