Vanessa Paradis kommentoi eroaan: En myy yksityiselämääni!

Vanessa Paradisilla ei ole aikomustakaan puhua julkisesti erostaan ex-rakkaansa Johnny Deppin kanssa, sillä tähti haluaa suojella lapsiaan.

Ranskalainen muusikko ja näyttelijä Vanessa Paradis, 39, ja näyttelijä Johnny Depp, 49, erosivat kesällä 2012 seurusteltuaan 14 vuotta. Vaikka tähtiparin suhteen päättymisen syyt kiinnostaisivat tuhansia faneja, Paradis on päättänyt, ettei aio koskaan puhua erostaan julkisesti suojellakseen heidän kahta lastaan, Rosea, 13, ja Jackia, 10.

– En myy yksityiselämääni, eikä kukaan tiedä totuutta tai ole tehnyt kunnollista journalistista työtä sen suhteen. Nykyisin ihmiset spekuloivat, mutta kukaan ei tiedä. Minulla on lapseni suojeltavanani. Tässä on mukana myös lapsia, joten asiamme eivät todella kuulu kenellekään muulle kuin meidän perheellemme, Paradis lataa Daily Beast -lehdelle.

Laulaja painottaa lastensa olevan etusijalla ja kertoi, kuinka paljon rakastaa heitä.

– Äitiyden mukana muuttuu se, että et ole enää itse ykkösenä elämässäsi. Yhtäkkiä joku merkitsee itseäsi enemmän. Se tekee sinusta paremman ihmisen, vähemmän itsekkään ja muista tietoisemman. Elämäsi suurin rakkaus on syntynyt, eikä se rakkaus vaimene koskaan, vaan kasvaa jatkuvasti suuremmaksi, Paradis kuvailee.

Paradis kertoo äitiyden auttaneen häntä valmistautumaan uutta elokuvaansa Cafe de Flore varten, missä hän näyttelee mustasukkaista äitiä, jonka Down-syndroomalapsi rakastuu toiseen lapseen.

– Kaikki vanhemmat ovat ylisuojelevaisia. Kun joku satuttaa lastasi, sinusta tulee sotakoneisto. Et voisi tappaa, mutta haluaisit. Vanhemmilla on se vaistonvarainen tunne, tiedäthän? Rakastat ja pelkäät lastesi puolesta ja se kaikki lähtee täältä (osoittaa vatsaansa). Ymmärrän sen, Paradis sanoo.

AVA

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja