Valtteri Bottas paljasti Viaplayllä katkeran keskeytyksen syyn – "Pääasia, että tiimikaveri on kunnossa"

Tulosruutu: Britannian GP:ssä raju joukkokolari

Alfa Romeon Valtteri Bottaksen Britannian GP katkesi katkeralla tavalla, kun hänen autoonsa iski tekninen vika. Se päätti leikin ennen aikojaan. Takaisku oli paha, sillä Bottaksella olisi ollut hyviä saumoja jopa huippusijoille.

Britannian GP:ssä nähtiin kovasti draamaa isojen kolareiden ja erinäköisten osumien myötä. Bottaksen kisa päättyi kierroksen 20 kohdalla.

– Vaihdelaatikossa oli jotain ongelmaa, sen takia jouduttiin keskeyttämään. En tiedä siitä sen tarkemmin. Pari ylösvaihtoa olivat vähän oudontuntuisia. Sitten tuli käsky, että pitää tulla takaisin varikolle, Bottas kertoi Viaplayllä.

– Pääasia, että tiimikaveri on kunnossa. Alussa oli aika iso kolari, Bottas jatkoi, viitaten Guanyu Zhouhun.

Zhou koki kovia, kun Mercedeksen George Russell osui hänen autoonsa. Zhou lähti vauhdilla päin ratavalleja, lentäen jopa niiden yli.

Tämä toi radalle punaiset liput. Zhou kävi terveyskeskuksessa tarkistuksessa, mistä hän pääsi kuitenkin omin jaloin ulos.

– Alun jälkeen koitti vain keskittyä omaan kisaan. Oli ihan hyviä mahdollisuuksia hyville pisteille. Mutta harmi, että hajosi vehkeet, Bottas mietti.

Kisan voittoon ajoi Ferrarin Carlos Sainz.

Lue myös:

    Uusimmat