Valtteri Bottas laittoi hurjan show’n päälle F1-kisassa – suomalaistähti jakoi tempustaan paljonkertovan osoituksen

Tulosruutu: Max Verstappen teki F1-ennätyksen Hollannissa

Alfa Romeon suomalaiskuski Valtteri Bottas paranteli huimasti sijoitustaan F1:n sunnuntain Hollannin GP:n alkuhetkillä. Bottaksen kannalta ilo valui kuitenkin nopeasti viemäristä alas.

Bottas lähti kisaan ruudusta 18. Ennen kuin ensimmäisen kierros oli ajettu, Bottas oli noussut jo peräti sijalle 12.

Tässä vaiheessa saderintama oli saavuttanut Hollannin Zandvoortin radan. Useat kuljettajat kurvasivat varikolle, kun taas Bottas jatkoi radalla.

Päätös osoittautui vääräksi, sillä vesisade jatkui vielä tovin ajan. Bottas liukasteli radalla kuivan kelin renkailla, tippuen tuloslistalla alaspäin.

Suomalaistähti jakoi omasta näyttävästä show’staan pätkän sosiaalisen median puolella. Videolla näkyy osuvasti se, miten Bottas poimi sijoituksia sunnuntain kisan alkuhetkillä.