Valtteri Bottas hämmästeli Mercedeksen kohuratkaisua: "Koko tilanne oli aika outo"

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas käskettiin päästämään tallikaveri Lewis Hamilton hänen ohitse Venäjän GP:n keskellä. Tämän myötä Hamilton ajoi voittoon ja Bottas oli toinen. Kisan jälkeen Bottas ihmetteli sitä, miten itse tallimääräys lopulta tuli.

Bottakselle sanottiin suoraan talliradiossa, että hänen tulee päästää Hamilton ohi radan mutkassa 13.

Suomalaiskuskin mukaan talli oli käynyt läpi ennen kisaa ”kaikkia eri tilanteita”. Silti, Bottas ihmetteli sitä, miten koko kuvio lopulta meni.

– En halua mennä sen enempää yksityiskohtiin, mutta tuo päivän tilanne oli aika outo, Bottas myönsi suoraan C Moren haastattelussa.

– En ollut valmistautunut siihen. Tuollaista tilannetta ei oltu käyty kunnolla läpi. Sen takia kävimme radiokeskustelua, Bottas jatkoi, viitaten siihen, miten hän ihmetteli ratkaisua tiimiradiossa jälkikäteen. 


Bottas kuitenkin ymmärsi sen, miksi Mercedes päätyi nähtyyn ratkaisuun.

– Meistä kahdesta Lewis taistelee kuskimestaruudesta tällä hetkellä, niin tallin puolesta tuo saattoi olla ihan ymmärrettävää. Tietenkin omalta kannalta tuo oli vaikea juttu. En odottanut tuota.

– Vauhtini oli hyvää ja tiesin, että minulta olisi löytynyt paljon enemmän vauhtia kuin tallikaverilta. Henkisesti tuntui siltä, että voitin tämän kisan, Bottas sanoi suoraan. 




Lue myös:

    Uusimmat