Valioliigatähden vaimo aiheutti valtaisaa raivoa – järkyttävä video levisi julkisuuteen: "Hän olisi voinut tappaa jonkun"

19:51
Videolla Manchester Cityn murskajaiset Valioliigan avauskierroksella.

Valioliigan hallitsevan mestarin Manchester Cityn Riyad Mahrezin vaimo Rita aiheutti todellista raivoa, kun hänen julkaisema videonsa levisi julkisuuteen. Rita Mahrez ajaa videolla autoa jalat kojelaudalla.

Videon tultua julki, sai se valtavaa kritiikkiä monelta eri taholta. 25-vuotiaan entisen mallin käytöstä kuvailtiin edesvastuuttomaksi. 

– Hän olisi voinut tappaa jonkun. Se oli niin vaarallista. Sen tulee tulla julki. Hän luulee selvästikin, että hän voi tehdä mitä vain ja seurauksilla ei ole helvetinkään väliä. Hän laittoi kaikki tiellä ajaneet riskin alle, eräs kommentoi videota MailOnlinelle.

Moottoriajoneuvojärjestöt ovat myös ottaneet tiukasti kantaan videoon.

– Vaikka rutiininomainen ajaminen tuntuisi miltä, niin se on henkisesti kuitenkin haastava tehtävä ja jokaisen kuljettajan täytyy keskittyä siihen täysin. Tämä kuljettaja ei pystyisi pysähtymään hätätilanteessa. Seuraukset voisivat olla traagiset, autopalveluyhtiö RAC:n puhehenkilö sanoi Dailymailin mukaan.

Hän sai myös käytöksestään runsaan palauteryöpyn sosiaalisessa mediassa. Mallina aiemmin työskennelleen Ritan mies Riyad siirtyi viime vuoden heinäkuussa Manchester Cityyn reilun 65 miljoonan euron siirtosummalla. Hän allekirjoitti sopimuksen, jolla tienaa vajaat 220 000 euroa viikossa. 

Rita kertoi tuolloin, että nauttii miehensä tulotason suomista eduista, mutta väitti edelleen asioivansa ASDA-nimisissä päivittäistavarakaupoissa.

– Elämäntyylimme on aikalailla ylenpalttista, sillä kaikki haluaa parasta ja luksusta. Haluamme sen hyvän ja luksusta sisältävän elämäntyylin, koska kaikki tekevät sen eteen kovasti töitä. Vaikka on mukavaa saada asioita, niin se ei tee kuitenkaan onnelliseksi. ASDA on niin kätevä ja sieltä saa mukavia pyjamia, Rita sanoi tuolloin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja