Vain MTV3.fissä: Neulojajulkkikset Arne ja Carlos antavat parhaat pääsiäisvinkit

Norjalaiset Arne ja Carlos tulivat Suomessakin tunnetuksi joulun alla julkaistusta Joulupallot-kirjastaan, ja nyt neulojakaksikolta on ilmestynyt Pääsiäiskoristeet-kirja. Lue tekijöiden Arnen ja Carloksen kätevät vinkit kodin koristeluun pääsiäiseksi!

Arnelle ja Carlokselle pääsiäiskoristelu merkitsee ennen kaikkea keväisen tunnelman tuomista kotiin.

– Tykkäämme leikata pajunoksia, asettaa ne vaasiin ja koristella oksat pääsiäiskuntoon itsetehdyillä kudotuilla pääsiäismunakoristeilla, miehet kertovat mtv3.fi/koti -osiolle.

Hauskaksi ja uniikiksi pääsiäiskoristeeksi kirjan tekijät vinkkaavat itsekudottua villaista pääsiäispupua tai kananmunanlämmitintä

– Hyvä pääsiäiskoristevinkki on villainen kananmunanlämmitin. Voit myös kirjailla jokaiseen lämmittimeen erikseen perheenjäseniesi tai ystäviesi nimikirjaimet lisäämään persoonallista otetta, miehet lisäävät.

Tulppaanit tekevät paljon

Pääsiäiskoristelun ei miesten mielestä tulisi olla hankalaa, vaan pääsiäistunnelmaa saa aikaiseksi jo pienillä muutoksilla. Poropeukaloiden pääsiäiskoristeluvinkiksi pojat suosittelevat pastellinväristen koristenauhojen tai kangassuikaleiden kietomista pajunoksien ympärille.

– Tärkeintä on tuoda kevät ulkoa myös sisälle kotiin. Täyttämällä kukkamaljakon erivärisillä tulppaaneilla ja pajunkissoilla saa jo paljon aikaiseksi, miehet korostavat.

Pääsiäiskattauksessa kultaa ja keltaista

Pääsiäiskattauksessa Arne ja Carlos käyttävät lautasia joissa väreinä on valkoista, keltaista ja kultaa. Kattaukseen kuuluu myös kudottuja pääsiäismunia ja runsaasti suklaamunia jokaiselle vieraalle syötäväksi.

– Tärkeintä pääsiäispöydässä on kattauksen sijaan kuitenkin se, että koolla on yhtäaikaa koko suuri perheemme, Arne ja Carlos täsmentävät.

Miehet viettävät pääsiäistä kotonaan maaseudun rauhassa. Ympäröivä luonto inspiroi miehiä myös käsitöiden tekoon.

– Ikkunamme ulkopuolella on pelkästään upeaa luontomaisemaa. Saamme luonnon rauhasta runsaasti inspiraatiota ja ideoita käsitöihin. Koska asumme keskellä rauhallista maaseutua, meillä on myös enemmän aikaa käsitöiden tekemiseen, kuin jos asuisimme kiireisessä kaupunkiympäristössä, miehet kertovat.

Arne ja Carlos toivottavat lopuksi mtv3.fi/kodin lukijoille hyvää pääsiäistä käsitöiden merkeissä.

– Haluamme toivottaa jokaiselle oikein hyvää pääsiäistä! Toivottavasti siihen kuuluu myös runsaasti luovuutta sekä suklaamunia, miehet lopettavat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat