Vain MTV3.fissä: Anna Eriksson laulaa nyt englanniksi, kuuntele

Anna Erikssonin kahdeksas studioalbumi Garden of Love julkaistaan 26.2.2010. Ensimmäinen sinkku on nyt kuunneltavissa vain MTV3:n Viihdeuutisissa.

Englanninkielinen levy on menestyneen artistin pitkäaikainen unelma, jossa näkyy ja kuuluu vahvasti oman käden jälki.

– Kaikki sävellykset ja sanoitukset ovat omaa käsialaa ja yli vuoden työn tulosta. Olen todella innostunut ja positiivisella tavalla jännittynyt sekä tyytyväinen siitä, että kykenen olemaan rohkea ja ottamaan isoja askeleita muusikkona, Anna kertoo.

Levy on ensimmäinen Warner Music Finlandin julkaisema Annan albumi.

– Olen kiitollinen, että yhteistyökumppanini ovat kannustaneet minua ja näkevät tämän levyn arvokkaana osana uraani. En kerta kaikkiaan malta odottaa, mitä mieltä fanit ovat. Minulta on pyydetty englanninkielistä albumia melkein niin kauan kuin olen laulanut, ja nyt se vihdoinkin toteutuu, Anna hehkuttaa uutta aluevaltaustaan.

Ensimmäisenä singlenä julkaistaan albumin nimikappale Garden of Love, joka on tänään tullut myyntiin digikauppoihin.

Kappale on kuultavissa Annan nettisivuilla ja musiikkivideo nähtävissä vain MTV3:n Viihdeuutisissa. Ensimmäisen kerran Anna esittää Garden of Love -kappaleen livenä Kultainen TV -gaalassa 10. tammikuuta.

Kokonainen ilta uuden levyn laulujen parissa on luvassa 26. maaliskuuta, kun Anna konsertoi Helsingin Savoyssa. Liput konserttiin tulevat myyntiin perjantaina 11. joulukuuta.

Katso ja kuuntele Anna Erikssonin Garden of Love -sinkku:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat