Vahvistus: NHL-tähdet Roope Hintz ja Aleksander Barkov kohtaavat Tampereella NHL-otteluissa – "En olisi ikinä uskonut"

Tappara-kasvatti Aleksander Barkov haltioitui Tampereen NHL-ottelusta – "En olisi ikinä uskonut, että pääsisin" 1:55
Tappara-kasvatti Aleksander Barkov haltioitui Tampereen NHL-ottelusta – "En olisi ikinä uskonut, että pääsisin" (Video: NHL.com)

NHL:n "suomalaisjoukkueet" Dallas Stars ja Florida Panthers kohtaavat Tampereen Nokia Arenalla ensi marraskuussa. Jo aiemmin uutisoidulle tiedolle saatiin tiistaina vahvistus, kun asiasta tiedotettiin virallisesti.

Tampereella päästään nauttimaan suomalaisten NHL-tähtien kyllästämistä otteluista ensi marraskuun alussa, kun Dallas Stars ja Florida Panthers kohtaavat kahdesti Nokia Arenassa.

Kaukalossa nähdään näillä näkymin Starsin Roope Hintz, Miro Heiskanen, Jani Hakanpää ja Esa Lindell sekä Panthersin Aleksander Barkov, Anton Lundell, Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola.

Tampereen kohtaamisilla on oma paikallinen vivahteensa, sillä Dallasin tähtisentteri Roope Hintz on alkujaan Ilveksen juniorituotannon helmi, kun taas Floridan ykkösnimi Aleksander Barkov on tunnetusti Tapparan kasvatteja. Toki myös Nikkolalla on historiaa Tapparan paidasta.

– Ihan uskomaton juttu. En olisi ikinä uskonut, että olisin päässyt pelaamaan Tampereella NHL-peliä, Barkov tunnelmoi.

Katso Barkovin kommentit Tampereen NHL-otteluista artikkelin yllä olevalta videolta.

Tampereen ottelut pelataan 1. ja 2. marraskuuta, ja liput vapautuvat myyntiin ensi viikon perjantaina 22. maaliskuuta.

Tiistaina kerrottiin myös, että Buffalo Sabres ja New Jersey Devils aloittavat NHL-kautensa ensi syksynä Euroopassa, kun joukkueet kohtaavat kahdesti Prahassa 4. ja 5. lokakuuta.

Lue myös:

    Uusimmat