Mainos

Vahva ja valloittava Sharon Osbourne

Sanotaan, että jokaisen suuren miehen takana on vielä suurempi nainen. Rocklegenda Ozzy Osbournen taustalla on jo vuosia seissyt hänen upea ja rohkea vaimonsa, Sharon Osbourne, joka on luonut vaikuttavan uran selviten samalla vakavasta syövästä.

Rockeleidi Sharon Osbourne on syntynyt vuonna 1952. Tämä 157 senttiä pitkä neito pyörittää perhettään ja omaa tv-ohjelmaa, toimii miehensä managerina ja on mukana syövänvastaisessa toiminnassa. Melkoinen moniosaaja siis!

Hakkasimme toisiamme

Sharon Osbourne tyttärensä Kelly Osbournen kanssa, kuva: Wireimage/AOP

Ozzy Osbourne vaimonsa Sharon Osbournen kanssa, kuva: Wireimage/AOP

Miehensä Ozzyn Sharon tapasi jo 17-vuotiaana työskennellessään isänsä palveluksessa. Tarina kertoo, että Sharon tapasi koko Black Sabbath -yhtyeen istumassa lattialla, koska he eivät suostuneet käyttämään tuoleja. Nuorta naista bändin käytös pelotti.

Kun Ozzy potkittiin pois bändistä vuonna 1979, Sharon alkoi hänen managerikseen. Pari onkin ollut vaihtelevasti yhdessä tästä lähtien. Ozzyn ongelmat alkoholin ja huumeiden kanssa sekä hänen väkivaltaisuutensa sekoittivat parin arkea, ja myös Sharon sekaantui suhteen alussa päihteisiin.

– Riitamme olivat legendaarisia. Hakkasimme toisiamme kunnolla. Keikalla kitarasoolon aikana Ozzy juoksi lavalta takahuoneeseen tapellakseen kanssani, ja juoksi sitten takaisin lavalle, Sharon muistelee Guradian-lehdessä.

– Olimme moraalisessa katuojassa. Ymmärsin, että jos jatkamme näin, päädymme vanhaksi juoppopariksi, joka asuu jossain hotellissa. Lakkasin siis juomasta.

Vanhemmiten Ozzy on rauhoittunut. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta Sharon rakastaa miestään syvästi.

– Hän on legenda. Ihailen ja rakastan häntä. Ennen häntä en ollut koskaan rakastanut ketään, eikä minua ollut rakastettu. Ei ole kyse siitä, etten voisi elää ilman häntä; en vain halua tehdä niin, nainen on sanonut.

Ruoka piti minut turvassa

Sharon Osbourne kärsi nuorena bulimiasta ja pakonomaisesta syömisestä, kuva: Wireimage/AOP

Sharon Osbourne laihtui 45 kiloa mahapantaleikkauksen avulla, kuva: Wireimage/AOP

Sharon on kertonut, että vaikka Ozzy on tunnettu alkoholismistaan, hänellä itselläänkin on ongelmia -ruoan kanssa. Nuorempana Osbourne kärsi bulimiasta ja pakonomaisesta syömisestä.

– Nuorena käytin ruokaa suojakilpenä. Se oli tapa suojautua hylkäämiseltä: et kuitenkaan halua minua, katso, miten lihava olen. Olen se lihava ja hauska tyyppi. Olin turvassa, koskaan ei tarvinnut istua puhelimen vieressä odottamassa soittoa, koska kukaan ei kuitenkaan soittanut, Sharon sanoo psychologies.co.uk:ssa.

Toisinaan menneisyys kummittelee vieläkin.

– Jos olen rehellinen, en usko, että pääsen koskaan täysin eroon näistä ongelmista. Mutta olen saanut ne hallintaan, en esimerkiksi oksenna enää. Ruoka ei kuitenkaan tule koskaan olemaan helppo juttu minulle.

Vuonna 1999 Osbourne laihtui 45 kiloa mahapantaleikkauksen avulla. Hän on jälkeenpäin kertonut, että suurikokoisuus oli tärkeä osa hänen persoonaansa hänen työskennellessään isälleen, ja että suurikokoinen nainen tekee aina näyttävän sisääntulon. Vuonna 2006 Osbourne kertoi Howard Stern Show'ssa, että aikoo poistattaa mahapannan.

350 000 euroa leikkauksiin

Sharon Osbourne on avoimesti myöntänyt käyneensä kauneusleikkauksissa, kuva: Wireimage/AOP

Sharon Osbourne voitti syövän, jonka selviytymisennuste on vain 33 prosenttia., kuva: Wireimage/AOP

Osbourne on avoimesti myöntänyt käyneensä kauneusleikkauksissa, joiden lista on vaikuttava: hän kertoo teettäneensä kasvojenkohotuksen, rintojenkohotuksen, vatsan muotoiluleikkauksen ja paljon muita toimenpiteitä. Osbourne kuitenkin vakuuttaa, ettei hänen silmilleen tai huulilleen ole tehty mitään. Hän sanoo käyttäneensä lähes 350 000 euroa erilaisiin plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin.

Nainen on kuitenkin käynyt myös vakavammassa leikkauksessa. Vuonna 2002 hänellä diagnosoitiin paksusuolen syöpä, joka levisi imusolmukkeisiin. Osbourne kuitenkin voitti taudin, jonka selviytymisennuste on vain 33 prosenttia.

Osbournesien perheestä kertovaa The Osbournes -sarjaa kuvattiin Sharonin sairastumisen aikana, mutta hän kieltäytyi keskeyttämästä kuvauksia ja pyysi kameramiehiä taltioimaan kokemuksensa.

Syöpähoitojen seurauksena Sharonin hiuksen putosivat, joten hänelle valmistettiin peruukki. Kuten mikään naisen elämässä, myöskään peruukki ei ollut tavanomainen: sama valmistaja tekee peruukkeja myös laulajajulkkis Cherille. Selvittyään syövästään Sharon perusti Sharon Osbournen Paksusuolensyöpäohjelman Cedars Sinain sairaalaan.

Vastoinkäymiset eivät lannista

Sharon Osbournella on ollut kaksi omaa talk show'ta, joista toista Osbourne juonsi sängyssä maaten. , kuva: Wireimage/AOP

Sharon Osbourne valmistelee uutta romaania, kuva: Wireimage/AOP

Sharon on kunnostautunut myös bisneselämän alueella managerina, konserttijärjestäjänä ja tv-tähtenä. Hänellä on ollut kaksi omaa talk show'ta, joista toista Osbourne juonsi sängyssä maaten. Vuonna 2006 hän julkaisi omaelämänkertansa. Osbournen mukaan musiikkiala ei ole naisille hellä.

– Jos olisin mies, minua pidettäisiin loistavana bisnesmiehenä. Koska olen nainen, miehet sanovat minua nartuksi ja huoraksi. Pelkäänpä, että niin miehet vain tekevät.

Kaunis Sharon ei anna vastoinkäymisten masentaa itseään, ja on jopa antanut samalla mitalla takaisin: nainen lopetti Smashing Pumpkins -bändin manageroimisen "terveyssyistä", koska sen laulaja "teki hänet sairaaksi".

Nainen ei osaa sanoa, mihin tulevaisuus hänet vie.

– En suunnittele, siinä ei ole järkeä. Koko elämäni ovet ovat sulkeutuneet edessäni ja olen ajatellut, ettei uutta koskaan aukea. Mutta aina ne aukeavat, joskin eri tavalla kuin olen odottanut! Tämä on ihanaa aikaa minulle ja Ozzylle, kun lapsetkin ovat lentäneet pesästä tekemään omia juttujaan.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähteet: Wikipedia, Sharonosbourne.com, Psychologies.co.uk, Guardian.co.uk

Kuvat: Wireimage/All Over Press

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.