Mainos

"Vaalitaistelu ratkeaa kahden viimeisen viikon aikana" - katso Politiikkaa Bottalta

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma uskoo, että tämän kevään vaalitaistelu ratkeaa aivan loppusuoralla. Heinäluoma puhuu vaalienalustunnelmistaan tänään alkaneessa MTV3:n Politiikkaa Bottalta -vaalisarjassa.

- Uskon vakaasti, että taistelu ratkeaa viimeisen kahden tai kolmen viikon aikana. Nyt ihmiset miettivät ja uskon, että viimeisten viikkojen aikana SDP tulee nousemaan kuin jyrä, kun päästään asiakeskusteluihin, Heinäluoma arvioi.

Puolen tunnin ohjelmassa Heinäluoma puhui myös EU:n talouspolitiikasta, Naton jäsenyydestä, SDP:n vaaliohjelmasta, Wikileaksista ja perussuomalaisista. Lisäksi hän äityi vitsailemaan.

- Mistä tietää, että Keskusta on eduskuntakeskustelussa hädissä? Siitä, että Mauri Pekkarinen nousee ylös ja ryhtyy puhumaan Paavo Lipposen hallituksesta. Se on merkki siitä, että argumentit ovat loppu ja pitää ottaa tämä viimeinen keino, jolla pelotellaan lapsia. Katsokaa! Sieltä tulee se Näkki kaivosta ja vie teidät, ellette nyt äänestä Kepua, Heinäluoma veisteli.

Jos haluat tietää, mistä muusta puhuttiin, katso video!

MTV3:n politiikan toimituksen päällikön Timo Haapalan toimittamaan Politiikkaa Bottalta -sarjaan tehdään ainakin viisi jaksoa ennen vaaleja. Haapalan vieras valikoituu aina poliittisen tilanteen mukaan. Jaksot kuvataan tiistaisin ravintola Ostrobotniassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.