Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2012

Tutustu Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2012 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

VAAKA 23.9.–23.10.

Rakkaus

Parisuhteessa voi olla tänä vuonna hieman vaikeuksia, jotka voivat johtaa jopa ratkaisemattomilta tuntuviin ristiriitoihin. Jos rakkaus on tarpeeksi vahva voittamaan esteet, ei ole mitään syytä, ettei suhteesi voisi kestää vaikka loppuelämän. Jollei rakkaus kuitenkaan tunnu riittävän, elämä silti jatkuu ja uusi rakkaus voi odottaa jo kulman takana. Sinkut tuntevat voimakasta vetoa johonkin ihmiseen, joka tuntuu vastaavan täysin heidän ulkonäkökriteereitään. Kokonaan toinen kysymys on, vastaako hän ihanteita myös luonteeltaan.

Työ

Tämä vuosi on ammatillisesti mielenkiintoinen. Luvassa on uusia projekteja ja uusia kontakteja, jotka tuovat mukanaan kasvua ja menestystä. Pidä kuitenkin jalka koko ajan kevyesti jarrulla, ettet etenisi liian nopeasti. Parhaat ja pysyvimmät tulokset saavutat varmalla ja rauhallisella toiminnalla, yksi tavoite kerrallaan. Väärinkäsityksiä voi syntyä työpaikalla helposti, joten ole tarkkana miten sanasi muotoilet.

Raha-asiat

Suuria rahallisia riskejä ei pidä tänä vuonna ottaa, sillä ne voivat tulla uskomattoman kalliiksi. Pientä tuhlaamista vaikkapa vaatteisiin ja sisustukseen et voi välttää, eikä sinun tarvitsekaan. Elämässä on lupa nauttia pienistä, kauniista asioista.

Terveys

Alkuvuonna sinulla riittää energiaa. Terveytesi on hyvä, ja olet iloisella mielellä. Vuoden lopulla voi esiintyä pieniä terveydellisiä ongelmia, mutta et anna niiden hidastaa menoasi.

Onnenpäivät vuonna 2012

13. maaliskuuta, 26. huhtikuuta, 2. toukokuuta, 20. heinäkuuta, 9. elokuuta, 4. lokakuuta, 22. marraskuuta ja 16. joulukuuta.

Kuuluisia vaakoja

Catherine Zeta-Jones 25.9.1969, Heather Locklear 25.9.1961, Mika Häkkinen 28.9.1968, Andy McCoy 11.10.1962, Kim Kardashian 21.10.1980

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja