Vaa'an vuosihoroskooppi 2020

Vaa’at joutuvat vuonna 2020 tasapainottelemaan työn, perheen ja ystävien välillä. Sinkkuvaakojen kannattaa ennen parisuhteen aloittamista tutustua itseensä ja selvittää jo etukäteen, mitä parisuhteelta haluavat.

Rakkaus

Rakkaus vaatii molemminpuolista ponnistelua.

Vaa’an täytyy oppia kuuntelemaan kumppaniaan ja hänen toiveitaan. Älä yritä kontrolloida häntä, vaan anna hänen olla sellainen kuin hän on ja tehdä sitä, mitä hän haluaa tehdä. Se, mitä sen sijaan voisit kontrolloida, on oma käytöksesi. Älä ole niin omistava, vaan anna rakkaallesi tilaa ja osoita luottavasi häneen.

Sinkkuvaakojen kannattaa ennen parisuhteen aloittamista tutustua itseensä ja selvittää jo etukäteen, mitä parisuhteelta haluavat. Suhde sujuu yleensä parhaiten sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa sinulla on jo valmiiksi paljon yhteistä. Kuka tietää, vaikka tuleva kumppanisi löytyisi ystäviesi joukosta...

Perhe ja ystävät

Vaa'at joutuvat vuonna 2020 tasapainottelemaan työn, perheen ja ystävien välillä. Sinä kannatkin jatkuvaa syyllisyyttä siitä, ettet voi omistaa tarpeeksi aikaa läheisillesi. Perheesi kuitenkin ymmärtää ja on tukenasi, sillä he tietävät, että teet kaiken yhteisen hyvän eteen.

Työ ja ura

Vaa'at saavuttavat tänä vuonna menestystä urallaan. Voit päästä tärkeään ja arvostettuun asemaan, josta et ole aiemmin uskaltanut edes unelmoida. Sinä et hätkähdä haasteita etkä vaikeuksiakaan, vaan ne saavat sinut vain yrittämään vielä kovemmin. Kevät on sopivinta aikaa, jos olet vaihtamassa työpaikkaa.

Työtä etsivien vaakojen ei kannata olla liian valikoivia. Työmahdollisuuksia nimittäin on tarjolla, ja voit valita niistä sen, joka on edes lähimpänä unelmatyöpaikkaasi. Kuka tietää, vaikka siitä myöhemmin tulisikin unelmiesi työpaikka, tai ainakin se vie sinua lähemmäksi sellaista.

Raha

Rahalla ei voi ostaa onnellisuutta, mutta siitä huolimatta elämän pyörittämiseen tarvitaan rahaa. Sinun kannattaakin pitää tulosi ja menosi tasapainossa. Älä myöskään sijoita kaikkia rahojasi koskaan samaan kohteeseen. Tulonlähteitäkin on hyvä olla useampia.

Opiskelu

Sinun voi olla tänä vuonna vaikea keskittyä opintoihisi. Samassa opinahjossa voi nimittäin opiskella myös joku kiehtova tyyppi, joka saa huomiosi tämän tästä karkaamaan opinnoista jonnekin aivan muualle. Älä kuitenkaan anna opintojesi kärsiä hänen takiaan. Sitä paitsi parhaan vaikutuksen häneen teet menestymällä opinnoissasi.

Hyvinvointi

Terveydentilasi on vuonna 2020 muuten hyvä, mutta stressi saattaa vaivata sinua ajoittain. Sinun kannattaakin pitää huolta yhtä lailla henkisestä kuin fyysisestäkin hyvinvoinnistasi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja