Mainos

Uutta ja vanhaa persoonallisessa rivitalokodissa

Tämä koti sijaitsee alueella, joka vetää puoleensa magneetin lailla. Jos olet joskus asunut Espoon puutarhakaupungissa Tapiolassa, todennäköisesti palaat tai ainakin toivot palaavasi sinne takaisin. Ymmärrän sen hyvin. Tämä pieni rivitaloasunto sijaitsee mainiosti puiden siimeksessä, melkein umpeen kasvaneen polun päässä. Arkkitehtuuri on selkeää ja toimivaa, miltei joka huoneesta pääsee ulos joko parvekkeelle tai terassille.

Makuuhuone on tunnelmaltaan rauhallinen ja suuren ikkunan lisäksi rivi yläikkunoita päästää ihanasti päivänvaloa sisään, kun sitä on tarjolla. Ja myös täältä pääsee ulos.

Olohuoneen ja ruokasalin yhdistelmä on kerrosta alempana. Sisustuksessa on yhdistetty sekä aivan moderneja että talonpoikaisia elementtejä. Kattovalaisin on nimeltään Cellula, siinä kristallit roikkuvat teräsputken yli jää puikkojen lailla.

Sohvanurkkauksessa on upeat modernit istuimet, niiden vastakohtina toimivat seinän koristeellinen peili ja puinen enkeli. Sohvapöytä on toteutettu liittämällä lasitaso vanhaan tasakantiseen arkkuun. Arkun pinnassa näkyy mukavasti ajanpatina.

Toimittaja: Hanna Sumari

(T.i.l.a. 10.1.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.