Uutissuomalainen: Perussuomalaiset eivät vaadi Karjalaa takaisin, vaikka osa jäsenistä sitä kannattaa – Halla-Aho: "Tietysti Venäjän pitäisi palauttaa Karjala"

Seksuaalirikokset politisoituvat 7:53

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi Uutissuomalaiselle, että perussuomalaiset eivät aja vaatimusta Karjalan palauttamiseksi, vaikka aiheesta onkin keskusteltu puolueen sisällä.

Halla-aho oli Huomenta Suomen vieraana perjantaina 7. joulukuuta.

– Karjalan palautumisen toteutuminen on erittäin epätodennäköistä ja venäläisten kanssa on kuitenkin pystyttävä elämään. Mielestäni puolueen ei pidä ottaa itselleen mahdottomia poliittisia tavoitteita, Halla-aho perustelee Uutissuomalaiselle.

Puolueen sisällä kantoja löytyy puolesta ja vastaan, mutta perussuomalaiset nuoret ovat julkisesti ilmaisseet kannattavansa Neuvostoliitolle luovutettujen alueiden palauttamista Suomelle. Halla-aho sanoo ymmärtävänsä, että Karjalan palautus on suomalaisille tunnepitoinen aihe.

– Venäjä on sodalla ryöstänyt Karjalan Suomelta, joten tietysti Venäjän pitäisi palauttaa Karjala. Mielestäni ei pitäisi olla mitään syytä ujostella sen sanomisessa, Halla-Aho kommentoi Uutissuomalaiselle.

Lue myös:

    Uusimmat