Uusi raikas tuotesarja tytöille: NIVEA Angelstar

NIVEA on kehittänyt upean tyttöjen NIVEA Angelstar -hoitosarjan. Tuotteissa on herkulliset tuoksut, hauskat pakkaukset ja ihoa hellivät ainesosat. NIVEA Angelstar -sarjaan kuuluu kuusi tuotetta: kolme deodoranttia, suihkusaippua, vartaloemulsio ja Labello-huulivoide.

Tutkimusten mukaan teini-ikäisille tytöille tärkeimpiä kosmetiikkatuotteita ovat kasvojenhoito- ja hygieniatuotteet. NIVEA Angelstar -sarja täydentääkin hyvin NIVEA Young -kasvojenhoitotuotteiden valikoimaa. Hygieniatuotteet luovat perustan puhtaalle ololle ja sosiaaliselle hyväksynnälle, ja lisäksi niistä halutaan hyvää tuoksua.

Värikosmetiikka on vasta kolmannella sijalla, ja se koetaan oman kauneuden kohentamisena. Huulikiillot ovat usein ensimmäisiä meikkituotteita.

NIVEA Angelstar Deo

Sarjan antiperspiranteissa on kaksi trendikästä tuoksua: hedelmäisen sitruksinen Hot Crush ja kukkaistuoksuinen Icy Kiss. Alkoholittomat antiperspirantit estävät hikoilua luotettavasti 24 tuntia ja antavat varman olon joka tilanteeseen. Hot Crush -tuoksusta on saatavilla spray (100 ml) ja roll-on (50 ml), Icy Kiss on myynnissä rollonina (50 ml).

NIVEA Angelstar -suihkusaippua

Suihkusaippuan runsas ja hoitava koostumus tekee ihosta silkinpehmeän. Raikas ja puhdas tunne säilyy iholla koko päivän. Suihkusaippuassa on valloittava vadelman tuoksu, jonka voi tuntea vielä pitkään suihkun jälkeen.

NIVEA Angelstar -vartaloemulsio

Kasvojen lisäksi myös vartalossa on usein kuivia ja rasvaisia alueita. Esimerkiksi olkapäät, dekoltee ja kaula voivat olla rasvaisempia,vaikka jalkojen ja käsien iho olisi kuiva. NIVEA Angelstar -vartaloemulsio on sekaiholle kehitetty vartalovoide, joka kosteuttaa ihon kuivia osia ja tekee rasvaisemmista alueista tasaisen ja mattapintaisen. Ihon kosteutta tasapainottava koostumus sisältää muun muassa puuterihiukkasia ja sen vaikutus kestää 24 tuntia. Pehmeä vaaleanpunainen voide imeytyy nopeasti ihoon.

Labello Angelstar -huulivoide

Vadelmainen huulivoide tekee huulista pehmeät ja sileät. Voide antaa huulille myös kiiltoa sekä hennon vaaleanpunaisen sävyn. Kosteuttava voide suojaa UVsäteiltä, sillä siinä on suojakerroin 8.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat