Mainos

Uusi palvelu auttaa säästämään energiaa

Helsingin Energian uudessa, energiankäytön raportointipalvelussa sähkön ja kaukolämmön käyttäjät voivat seurata omaa energian kulutustaan ja näin edistää energian järkeviä käyttötapoja.

Sävel + -palvelu kertoo, miten paljon energiaa käytät ja sen avulla voit seurata, miten energiankäyttö näkyy kulutuksessa.

Sähkön tai lämmön käyttäjä voi asettaa Sävel+ -raportointipalveluun kalenterimerkintöjä, jotka auttavat energiankäytön seurannassa helpottaen hahmottamaan ajan myötä tapahtuvaa energiankäytön muutosta. Palveluun on tulossa myös energiatehokkuuteen kannustavaa vertailutietoa tukemaan käyttäjän toimia.

Tuntitasoista energiakäyttötietoa

Sävel + -raportointi toteutuu tuntitasoisena jo nyt lähinnä Helsingin kantakaupungin alueella 150 000 taloudessa, joissa on etäluettava sähkönkulutusmittari.

Vuosina 2011 ja 2012 tuntitasoinen raportointi tulee kaikkien helsinkiläisten sähkönkäyttäjien ulottuville Östersundomin kaupunginosaa lukuun ottamatta. Kaikki kaukolämpömittarit ovat tuntitasoisen palvelun piirissä vuoden 2013 loppuun mennessä.

Kuukausitasoisena kulutustieto on kaikkien Helsingin Energian asiakkaiden käytettävissä jo nykyisellään raportointipalvelussa.

Sävel + -raportointipalvelun löydät täältä.

Lue myös:

(MTV3-Helsingin Energia)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.