Mainos

Uusi mies saapuu villitsemään Love Island -villan – tumma komistus Joel paljastaa koomisen salaisuutensa: "Sitä ei varmasti moni tiedä"

2:42
Love Island Suomi -saarelle saapuva uusi sinkku saa Artun sekaisin. Mitä siitä tuumaa Sanni?

Love Island Suomen villaan saapuu seuraavaksi Joel, joka tunnustautuu herkäksi ja asioita tarkkaan ajattelevaksi mieheksi.

Love Island Suomi on laitettu käyntiin toden teolla, mutta kuten kaikki tietävät, ainut pysyvä asia ohjelmassa on muutos. On siis aika toivottaa tervetulleeksi saarelle seuraavaksi astuva komistus, joka tulee varmasti sekoittamaan pakkaa ja vaikuttamaan saarelaisten orastaviin suhdekuvioihin. 

Rakkauden saarelle saapuu 22-vuotias turkulainen Joel, joka haluaa löytää rinnalleen mieluiten tumman, kauniin, urheilullisen ja heittäytyvän naisen. Kerran aiemmin vakavasti noin puolentoista vuoden ajan seurustellut Joel on valmis sitoutumaan ja antautumaan uudelle rakkaudelle. 

– Olen todella rehellinen ja osaan olla myös herkkä. Se erottaa mut monista miehistä, Joel kertoo. 

Saarella Joelin huomion on kiinnittänyt kuitenkin yllättäen kaksi blondia: Vanessa sekä Molly. Miehen mukaan naiset vaikuttavat energisiltä ja hyväntuulisilta persoonilta. Hiusten vaalea värikään ei häntä tällä kertaa haittaa. 

– Ne voi värjätä! Mutta ei tarvitse, saa olla ihan oma itsensä, Joel vitsailee. 

Joel ei katsele naista, jolla on huonot käytöstavat ja joka käyttäytyy kaksinaamaisesti. Mies kuvailee itse itseään ihmiseksi, joka ajattelee useimmiten muiden ihmisten parasta. Hän pohtii myös paljon asioita, joskus omasta mielestään jopa liiaksikin. 

– Yliajattelen aika paljon asioita. Jos sen saisin laitettua pois, olisi se hyvä. 

Mies on tehnyt pitkään myyjän töitä ja toiminut neljän vuoden ajan jalkapallovalmentajana. Vuosi sitten Joel teki rohkean ratkaisun elämässään ja muutti kahdeksaksi kuukaudeksi Turkkiin personal trainerin töihin.

Paikka oli tuttu, sillä turkkilaisen isän poikana Joel on pyrkinyt vierailemaan maassa joka vuosi kesäisin. Silti oman perheen luota muuttaminen ulkomaille oli iso askel nuoren miehen elämässä.  

– Olen iloinen, että tein sen kuitenkin, siitä oli paljon hyötyä. 

Koska Joel toivoo rinnalleen huumorintajuista ja heittäytyvää naista, paljastaa hän itsekin olevan hyvin vahvasti sellainen. Mies paljastaa, että hänessä todella piilee puoli, josta monet eivät tiedä mitään. 

– Yleensä, kun olen yksin, tanssin aika paljon. Alusvaatteisillani. Se lähtee ihan käsistä. Sitä ei varmasti moni tiedä, koska sitä en tee muuten, kuin silloin kun olen yksin. 

Joel kertoo tanssivansa estottomasti musiikkiin, joka sattuu soimaan hänen kaiuttimissaan. Yleensä tahti tosin on suhteellisen menevä. 

– Hitaampaa en tanssi, sitten mä laulan. 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja