Mainos

Uusi listerialöytö - nyt Mouhijärven osuusmeijeristä

Mouhijärven Osuusmeijerin 500 gramman normaalisuolaisesta voista löytyi eilen listeriaa. Meijeristä korostetaan, että muista tuotteista bakteeria ei ole löytynyt. Näytteiden ottoa jatketaan täydellä teholla. Kauppoihin toimitetut normaalisuolaiset puolen kilon voipakkaukset vedetään pois markkinoilta.

Meijerin toinen voituote, 250 gramman pansuolattu voi, todettiin puhtaaksi. Siitä huolimatta myös se vedetään markkinoilta, jotta kuluttajien ei tarvitse miettiä asiaa hyllyn ääressä. Kuluttajat voivat palauttaa aikaisemmin ostamansa voin kauppaan ja saada hyvityksen.

Meijerin muut tuotteet ovat myynnissä normaaliin tapaan. Valikoimassa on normaaleja nestemäisiä maitotuotteita. Meijerin tuotantotilat on jo ehditty tehopestä. Listerialöytöjä on tehty viime aikoina muuallakin kuin Mouhijärvellä. Miksi listeria on yht'äkkiä noussut tällaiseksi ongelmaksi?

-Siihen ei kiinnitetty aikaisemmin meijeriteollisuudessa näin tehokkaasti huomiota. Sanotaan, että bakteeri on nyt tehotarkkailussa, arvioi Mouhijärven Osuusmeijerin myyntipäällikkö Hannele Lautjärvi.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.