Uusi "kuolemankahvi" markkinoille – ei herkille

Amerikkalainen kahvipanimo on tuonut markkinoille uuden Death Wish -kahvin, jossa on yrityksen mukaan 200 prosenttia enemmän kofeiinia kuin tavallisessa kahvissa.

Death Wish -kahvia myydään nimensäveroisessa paketissa, jota komistaa musta pääkallo poikkiluineen. Paketin kyljestä löytyy varoitus kahvin ostajalle:

"Tämä ei ole tavallinen aamukahvisi. Tämä ei ole kaupasta ostettua kahvia. Et löydä tätä kahvia paikallisesta kuppilasta tai mammanpoika-Starbucksista. Death Wish -kahvi on maailman kofeiinipitoisin tummapaahtoinen luomukahvilajike maailmassa. Tämä on todellista extreme-kahvia, eikä sovi herkille. Sinua on varoitettu"

Kahviyritys ei paljasta, mistä kahvipapu on peräisin ja miksei sitä ole aiemmin myyty markkinoilla. Yleensä tummapaahtoisissa kahveissa on vähemmän kofeiinia papujen paahtamisen vuoksi. Kahviyrityksen missio olikin yhdistää uudessa kahvissa sekä tummapaahtoisuus että korkea kofeiinipitoisuus.

Amerikkalaistoimittaja Mallory Winstead uskaltautui maistamaan uutuuskahvia ja intoutui kokemuksensa perusteella suosittelemaan sitä myös muille kahvinystäville.

– Odotukseni kahvia kohtaan olivat vähäiset. Oletin, että maailman vahvin kahvi maistuisi myös todella kitkerältä ja pohjaanpalaneelta. Olin kuitenkin aivan väärässä. Kahvi oli täyteläistä ja hyvää. Kaksi kuppia kahvia aamulla auttoi minua jaksamaan koko päivän, vaikka normaalisti pysähdyn päivän aikana kahviloihin ja juon töissä. Suosittelen tätä kahvia kaikille, jotka juovat normaalistikin paljon kahvia, toimittaja Winstead toteaa arviossaan.

Puolen kilon pakkaus Death Wish -kahvia maksaa noin 16 euroa. Näytepakkauksen voi tilata noin kahden euron hintaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja