Uusi ilme reality-tähden kauneusleikkausten mukaan? Kokeile!

Englannin MTV-kanavan nettisivuston on teettänyt hauskan koneen nettisivuilleen. Sivuilla voi nyt muokata itsestään muistuttamaan The Hills -sarjan Heidi Montagia ulkoisesti, varsinkin dekolteen osalta…

Heidi Yourself -niminen MTV:n nettisivu on nimetty tietenkin Heidin mukaan, joka väittää läpikäyneensä kymmenen erilaista kauneusoperaatiota yhdessä päivässä!

Uusi markkinointikeino kirurgeille

MTV innostui asiasta ladattuu iPhone-sovelluksen iSurgeon. Floridalainen plastiikkakirurgi Michael Salzhauer on tehnyt tämän sovelluksen jotta ihmiset voivat puhelimillaan kokeilla, miltä kauneusleikkausten lopputulokset näyttäisivät heillä.

iSurgeon-sovellus on ladattu iPhoneihin jo yli puoli miljoonaa kertaa. Sen kilpailija on iAugment-sovellus, joka keskittyy lähinnä rintojen suurennusoperaatioihin. Myös jälkimmäinen on ollut iso hitti: sovelluksen taustalla oleva lääkäri kertoo 50 asiakkaan tuhannesta kertovan kokeilleensa muokkausta iPhonella ennen kuin he ovat tulleet lääkärin juttusille.

Yleensä sovelluksissa, kuten iSurgeonissa, asiakasta pyydetään lataamaan oma kuva siitä alueesta jota halutaan muokataa, esimerkiksi kasvoista. Suurentamalla tai pienentämällä haluttuja alueita työkalujen avulla asiakas saa kuvan sitä, miltä hän itse todella näyttäisi vaikka nenäleikkauksen jälkeen. Palvelusta on haluttu tehdä myös hauska eikä lainkaan liian vakava: muokatessa saatat kuulla esimerkiksi sahan äänen isommassa operaatiossa.

Lama vei plastiikkakirurgien bisnekset

Plastiikkakirurgeiden on ollut pakko kehittää uusia tulonhankintakeinoja sillä Yhdysvalloissa ihmisten rahapussit tiukemmalle laittanut lama on aiheuttanut suuren pudotuksen tehtävään kauneuskirurgian määrään.

iSurgeon-sovelluksen takana oleva kirurgi Salzhauer sanoo saavansa päivittäin 50-100 kuvaa päivittäin ihmisiltä jotka ovat muokanneet kuviaan sovelluksen kautta ja niistä osa varaa samalla myös ajan muokkaukseen.

MTV3/Helmi

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja