Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

UUDET KUVAT: Salkkareiden nettisarjasta tihkuu lisätietoa – nimi paljastettiin

Salkkareista nähdään kesällä 2015 uusi nettisarja, jonka nimi on viimeinkin julkaistu.

Salkkareiden kesäsarjojen putki jatkuu! Tällä kertaa kesällä saadaan ohjelmistoon nettisarja, jonka nimeksi on paljastettu Satula.

Nettisarjassa on luvassa hauskoja, jännittäviä ja sydämeenkäyviä hetkiä. Satula on unenomainen draama nuoruudesta, menetyksestä ja selviytymisestä. Yksi tarinan keskeisimpiä aiheita on kiusaaminen nuorison keskuudessa. Tapahtumapaikkana on unelias maaseutu, hiljaiset maantiet ja utuinen järvenranta. Sarjan tyylilajiin liittyy yliluonnollisuus.

– Kesän 2015 nettisarja on jälleen uudenlainen Salatut elämät spin-off. Tyylilajiksi valikoitui häilyvästi yliluonnollinen, supernatural, joka näkyy tarinan lisäksi hahmoissa ja kuvailmaisussa, Salattujen elämien vastaava tuottaja Marko Äijö pohtii.

– Osa tutuista näyttelijöistä joutui venyttämään roolityönsä aivan uuteen ulottuvuuteen. Lopputulos on lumoava draama nuoruudesta, menetyksestä ja selviytymisestä. 

Nettisarjassa Jannen ja Talen lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, kun joku yrittää vahingoittaa heitä. Mutta siitä yllätykset vasta alkavat. He törmäävät outojen paikallisten asukkaiden lisäksi myös Aino Kaukovaaraan. Sarjan edetessä pojat joutuvat kohtaamaan asioita, jollaisiin he eivät ole tottuneet normaalissa elämässään Pihlajakadulla.

Sarjassa nähdään mukana sarjasta tuttu nuorisojoukko Emil Hallberg, Hemmo Karja, Petteri Paavola ja Ronny Roslöf. Lisäksi joukkiossa on mukana Nightmare 2 – Painajainen jatkuu -elokuvan Jasmin Voutilainen.

Ensimmäistä kertaa nettisarjaa tähdittävät myös Salkkarit-konkarit. Mukana ovat nimittäin Esko Kovero, Maija-Liisa Peuhu, Tommi Taurula ja Pete Lattu.

– Tämä kesäsarja on tosi erilainen kuin aikaisemmat. Sarjassa on tosi outo fiilis koko ajan. Siinä on draamaa ja mystisyyttä, Emil Hallberg on valottanut nettisarjan juonta.

Salatut elämät joka arkipäivä kello 19.30 MTV3-kanavalla. Nettisarja Satula MTV.fi:ssä ja MTV Katsomossa 23. kesäkuuta lähtien tiistaisin ja torstaisin läpi kesän!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja