Mainos

Uudessa iPadissa mieletön pikseliverkko - Katso vertailukuva

Yksi uuden iPadin kohutuimpia ominaisuuksia on huipputarkaksi kehuttu Retina-näyttö. 9,7-tuumaisen näytön tarkkuus on kunnioitettavat 2048 x 1536 pikseliä.

Brittilehti The Telegraph esittää sivuillaan 80-kertaisia kuvasuurennoksia, jossa Applen uutuustabletin näyttöä vertaillaan muihin näyttöihin. Sovelluskehittäjä Lukas Mathisin ottamissa kuvissa näkyy, että uuden iPadin pikseliverkko on edeltäjäänsä iPad 2 -laitetta huomattavasti tiheämpi.

Suoraan sanoen iPad 2:n pikselit näyttävät järkälemäisiltä uuden iPadin pikseleiden vierellä. iPad 2 -tabletin yhden pilselin sisään mahtuisi neljä uuden iPadin pikseliä.

Uudella iPadillakin on kuitenkin voittajansa. Mathisin kuvat nimittäin paljastavat, että iPhone 4S -älypuhelimen pikseliverkko on vielä aavistuksen tiheämpi kuin uudessa iPadissa.

Lukas on ottanut kuvia myös useiden muiden laitteiden näyttöjen yksityiskohdista.

Uudella iPadilla räjähtävä lähtö

Uusi iPad on mennyt kaupaksi kovaa tahtia. Laite tuli markkinoille viime perjantaina ja sitä on Applen mukaan myyty jo kolme miljoonaa kappaletta. Applen mukaan kyseessä on tähän mennessä yhtiön vahvimmin myynyt iPad-julkistus.

Uusi iPad tulee myyntiin Suomessa ensi perjantaina ja MTV3 tulee myös pian testaamaan laitteen rahkeet IT-sivuillaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.