Uskomaton tarina ketun ja koiran ystävyydestä – katso kuvat

Saanemme esitellä tosielämän Topin ja Tessun, ihka oikeat eläinkaverukset: Norjan metsissä kaksi häntäheikkiä – kettu ja koira – viipottavat lähes päivittäin leikkien, kujeillen ja luontoäidin ihmeitä yhdessä tutkien.

Tosiystävyys ei katso karvoihin: kun Tinni-narttukoira ja herra Sniffer-villikettu kohtasivat viime kesänä Norjan metsissä, ovat nuo luomakunnan olennot olleet siitä lähtien ylimmät ystävykset.

Tinnin omistaja ja valokuvaaja Torgeir Berge onkin ikuistanut näiden kahden riemukkaat ilakoinnit, leikit ja touhuilut, kun hieman erilaisista häntäheikeistä muodostui yllättäen erottamattomat ystävykset. Kaverusten ilosanoma erikoisesta ystävyydestä muistuttaa monia siitä, kuinka läheistä sukua villikettu – "metsien koira" – ja lemmikkikoira ovatkaan, ja kuinka samoin tavoin ne toimivat, elehtivät – ja ennen kaikkea leikkivät.

Ystävysten elosta on suunnitteilla saduntäyteinen valokuvakirja, jossa ääneen pääsevät nämä ystävykset. Teos julkaistaneen ensi vuonna; samalla Torgeir Berge haluaa ottaa kantaa eläintenoikeuksiin. Kaverusten seikkailuja voi myös seurata Facebookissa.

"Mitä eroa on ketulla ja koiralla?"

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE – Katri Koskinen)

Kuvat: Torgeir Berge/WENN.com

Lue myös:

    Uusimmat