Uskomaton suoritus: Daryl yhdisti kaksi monelle supervaikeaa taitoa ja teki 13 sekunnin ennätyksen

Singaporelaismies teki maailmanennätyksen ratkaisemalla Rubikin kuution jonglööratessa.

Oletko koskaan saanut Rubikin kuutiota ratkaistua? Entä oletko koskaan saanut Rubikin kuutiota ratkaistua tehden samalla jotain muuta – kuten jonglöörausta?

Singaporelainen Daryl Tan Hong An on, ja mies on myös ansainnut suorituksellaan merkinnän Guinnessin ennätystenkirjaan. Tämän vuoden tammikuussa Daryl ratkaisi kuutiomaisen pulmapelin jonglööraten samalla 13,03 sekunnissa.

Katso miehen suoritus alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Daryl on erikoistunut pulmapelipennätyksiin ja on jo ennen uusinta ennätystä saanut maininnan siitä, että hän on ratkaissut eniten kuutioimaisia älypelejä veden alla sekä siitä, että hän on selvittänyt nopeiten vastaavan kuution roikkuessaan pää alaspäin.

Tiesitkö? Rubikin kuution kehitteli unkarilainen arkkitehtuurin professori Ernõ Rubik vuonna 1974 opetusvälineeksi oppilailleen, Rubik's-yritys kertoo sivuillaan. Kuutiosta tuli myöemmin yksi maailman tunnetuimmista pulmapeleistä. Kuution patentti vanheni vuonna 2000 eli nyt ostamasi "Rubikin kuutio" ei välttämättä ole aito ja alkuperäinen.

Katso myös: Nuorallakävelyennätys Italiassa: Mies taiteili köyden päällä 137 metrissä!

Nuorallakävelyennätys Italiassa: mies taiteili köyden päällä 137 metrissä! 1:09
Italialaismies teki paikallisen ennätyksen nuorallakävelyssä. Hän on korkeimmalla kaupunkiympäristössä Italiassa köyden päällä taiteillut ihminen, kertoo CNN. Videolta näet otteita tästä huikeasta suorituksesta!

Lue myös:

    Uusimmat