USA:n presidentin lapsenlapsi vaatii oikeudessa isoisänsä luiden kaivamista ylös todistaakseen verisiteen – vaikka kukaan ei edes kiistä sukulaisuutta

Yhdysvaltain presidentti Warren G Hardingin ja hänen rakastajattarensa Nan Brittonin lapsenlapsi vaatii oikeusteitse, että hänen vuonna 1923 kuolleen isoisänsä jäänteet pitäisi kaivaa ylös. Warren G Harding oli Yhdysvaltain 29. presidentti.

James Blaesing vaatii Ohion oikeudessa, että hän haluaa julkiseksi tieteellisen varmuuden siitä, että hän todellakin on Hardingin lapsenlapsi. Blaesingin mukaan hänen, hänen äitinsä ja isoäitinsä tarinat ansaitsevat näkyvyyden ja tunnustuksen Ohion museoissa. Asiasta uutisoi AP News.

Hardingin yksi sukuhaara vastustaa Blaesingin vaatimusta. Heidän mukaansa ei edes ole epäilystä siitä, etteikö Blaesing olisi presidentin lapsenlapsi.

DNA-testit ovat jo todistaneet, että Blaesing on sukua Hardingeille. Heidän mukaansa presidentin rakastaja Britton tullaan muutenkin huomioimaan tulevissa museohankkeissa.

Sukuhaaran mukaan Blaesingin oikeusvaatimus isosisänsä jäännösten nostamisesta onkin vain suunnitelma saada itselleen huomiota.

Lue myös:

    Uusimmat