Upean Janina Fryn juhlavinkit: Näin olet illan kuningatar!

Malli ja uranainen Janina Fry kertoo miten rakentaa oman juhlatyylinsä.

Tästä suomalaiskaunottaresta kannattaa ottaa mallia! Janina Fry on upeaakin upeampi, 39-vuotias uranainen, jolla on lyömätön tyylitaju. Uudenvuoden pirskeiden lähestyessä hän kertoo AVAlaisille oman tyylinsä salat.

Ylle istuva juhlamekko

Janina Fry sanoo rakastavansa naisellisia juhlamekkoja ja neuvookin juhlijoita etsimään laadukkaan ja näyttävän asun, jossa on helppo viettää koko ilta.

– Jos löydät hyvin istuvan mekon, pukeudu siihen. Valitse ylle värikästä, ei välttämättä mustaa.

Vaikka sanotaan, että kauneuden takia pitää kärsiä, Fry muistuttaa miten tärkeää on juhlavaatteen mukavuus. Itsevarmuutta nakertaa varmasti asu, joka tuntuu tiukalta tai tukalalta.

– Älä laita ylle liian pientä tai epämukavaa asua, vaan jotain, jossa on ihana juhlia ja tanssia. Olet takuuvarmasti illan kuningatar!

Tehostekoru kruunaa asun

Fry on jo vuosia asustanut sekä arki- että juhlapukeutumisensa koruilla. Nyt trendikästä on käyttää katseenkääntäviä korva- ja kaulakoruja sekä rannerenkaita.

– Tällä hetkellä rakastan isoja koruja. Olen aina ollut innostunut kaikesta kimaltavasta ja käytän näyttäviä koruja, hän kertoo.

– Yhdistelen niitä eri asujen kanssa. Mekon kanssa kannattaa laittaa hieno tehostekoru. Sillä saa yksinkertaisenkin mekon kaapista näyttämään vaikka kuinka ihanalta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja