Upea omakotitalo tuo asumiseen luksusta

Tämä tyylikäs ja laadukkaasti rakennettu kivitalo sijaitsee hyvällä paikalla Lahdessa. Kokonaispinta-ala on huikeat 245 m², josta asuintilaa on 149 neliömetriä.

Asunto Kompassi Oy LKV:n välittämä huippukohde sijaitsee Kytölän kaupunginosassa Lahdessa. Viimeisen päälle viimeistelty kokonaisuus on rakennettu laadukkaista materiaaleista. Upeat yksityiskohdat korostavat modernia asuintaloa.

Talossa on runsaasti säilytys- ja varastotilaa. Huippumoderni keittiö on varusteltu muun muassa intekroidulla kiertoilmauunilla, jossa on sekä keraamisia- että induktiotasoja. Tyylikkäät kivipinnat yhdessä rosteristen kodinkoneiden kanssa tuovat kokkaamiseen laatua.

Talossa viisi huonetta, keittiö ja kodinhoitohuone, upeat sauna- ja kylpytilat sekä kaksi vessaa. Kaksikerroksisen talon yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisessa on lisäksi iso vaatehuone. Kokonaisuuteen kuuluu myös tv-tila sekä takkahuone.

Harjakattoinen talo on rakennettu vuonna 2007. Sen myyntihinta on 408 000,00 €.

Suojaisan terassin lisäksi taloon kuuluu oma patio, jossa voi nauttia helteellä vaikkapa aamukahvit. Lähimpään Prismaan on vain kaksi ja puoli kilometriä matkaa. Lahden keskusta puolestaan sijaitsee reilun viiden kilometrin päässä.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Asunto Kompassi LKV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja