Unelmakumppanin ominaisuudet – katso lista!

Katso lista ominaisuuksista, joita tuleva puolisosi sinulta odottaa. Saatat yllättyä, sillä ne ovat kaikki samoja ominaisuuksia, joita itse odotat kumppaniltasi.

Kaikille niille, jotka etsivät Sitä Oikeaa, on luvassa hyviä uutisia! Lähes kaikki; sukupuoleen, ikään tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta, etsivät unelmakumppanissaan samoja ominaisuuksia.

1. Itseluottamus

Tämä on ensimmäinen piirre, mihin ihminen toisessa kiinnittää huomiota. Hyvä itseluottamus huokuu kauas ja on viehättävä ominaisuus, jonka avulla vedät puoleesi muita ihmisiä. Itseluottamuksen löytymiseen ei ole olemassa mitään taikakeinoja. Sitä voi kuitenkin vahvistaa tunnistamalla heikkoutensa ja vahvuutensa. Unohda heikkoudet, sillä meiltä kaikilta löytyy niitä. Sen sijaan korosta vahvuuksiasi ja nauti niistä.

2. Huumorintaju

Kaikki arvostavat kumppanissaan hyvää huumorintajua ja toivovat, että se ainakin suurin piirtein kohtaisi oman huumorintaju. Kun ihmisiä pyydetään listaamaan ominaisuuksia, joita he odottavat unelmiensa kumppanilta on listan kärkipäässä lähes aina toive löytää ihminen, joka saa nauramaan.

3. Ulkonäkö

Jos väität ettei ulkonäöllä ole väliä valehtelet. Totuus on, että ulkonäkö on ensimmäinen asia, mitä ihmisessä huomaat. Sisältöön pääset tutustumaan vasta myöhemmin. Sen sijaan hyvin harva ihminen etsii täydellisyyttä ja mikä parasta, kaikki eivät viehäty samanlaisesta ulkokuoresta. Sinun ei tarvitse näyttää mallilta tai kulkea viimeisimmissä muotiluomuksissa. Tärkeintä on, että näet vähän vaivaa ulkonäkösi eteen sillä se kertoo, että välität itsestäsi.

4. Seksi

Seksi on tärkeä elementti jos halajaa hyvää ja kestävää parisuhdetta. On kuitenkin fakta, että me kaikki olemme joskus epävarmoja seksin suhteen. Älä ota turhia paineita seksistä ja unohda kaikki mitä olet nähnyt televisiossa. Ei ole olemassa yhtä oikeaa kaavaa, minkä avulla seksi olisi täydellistä. Joten lopeta murehtiminen, pidä hauskaa ja nauti!

5. Hyväksyntä

Tunne siitä, että joku hyväksyy sinut juuri sellaisina kuin olet, on yksi suurin syy, mikä ajaa etsimään parisuhdetta. Juju on siinä, että sinun pitää ensin hyväksyä muut virheineen kaikkineen jos haluat muiden hyväksyvän sinut. Jos sinulla on epäreiluja tai tarpeettomia odotuksia muita ihmisiä kohtaan, yritä päästä niistä eroon. Hyväksy muut juuri sellaisina kuin he ovat, niin huomaat, että myös he hyväksyvät sinut.

6. Kommunikaatio

Me kaipaamme elämäämme ihmisiä, joilla on yksinkertaiset kommunikointitaidot. Ihmisiä, jotka eivät tee asioista ongelmia vain siksi etteivät todellisuudessa osaa ilmaista tunteitaan. Kukaan ei ole täydellinen, ja kaikki pariskunnat tappelevat ainakin silloin tällöin. Kaikki me kaipaamme rinnallemme ihmistä, joka on valmis kuuntelemaan meitä ja ilmaisee itseään selkeästi silloin kun siihen on tarvetta.

7. Haaste

Ihmiset haluavat tuntea olonsa mukavaksi, mutta eivät tylsistyneiksi. Monet juoksevat sellaisten ihmisten perässä, jotka ovat heidän tavoittamattomissaan. Samaan aikaan toiset meistä yrittävät esittää vaikeasti tavoiteltavaa yrittäessämme valloittaa meitä kiinnostavaa persoonaa. Yleensä tämä toimii, mutta vain hetken. Parempi tapa haastaa toinen ihminen on olla avoin ja läsnä. Se on aivan yhtä toimiva keino ja sillä on enemmän positiivisia vaikutuksia ihmissuhteillemme kuin leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa.

8. Taloudellinen tasapaino

Jos taloutesi ei ole aivan niin tasapainossa kuin haluaisit sen olevan, älä hätäänny. Se ei ole kaikille ratkaiseva tekijä parisuhteen muodostamisessa. Mutta tosi on, että se miten hoidat raha-asiasi kertoo sinusta ihmisenä paljon. Jos sinulla on rahankäyttösi suhteen parannettavaa, aloita pienin askelin. Heti kun hyväksyt tosiasiat, huomaat luottamuksesi talouttasi kohtaan kasvavan.

9. Hyvä maku

Hyvä maku on kiinnostava ominaisuus, sillä se mittaa elämänlaatua, mitä tulet kyseisen ihmisen kanssa saamaan. Joillakin on parempi maku kuin toisilla, mutta täysin snobeista ei tykkää kukaan. Tärkeää on kuitenkin osoittaa kiinnostusta omia valintojaan kohtaan, kuten omiin ruokatottumuksiin, musiikkivalintoihin ja siihen mitä luet. Makusi alkaa kehittyä luonnostaan kun tiedostat valintasi.

10. Kemia

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä: kemia. Ihmisen välillä vallitsevat kemiat ovat tärkein tekijä hyvän, toimivan parisuhteen syntymisessä. Ihmisten välistä kemiaa on hankala selittää, ja ainoa miten voi selvittää kohtaako kemiat vai ei, on pysyä avoimena ja kuunnella omia tunteitaan. Joko kemiaa on tai sitten sitä ei ole. Sitä ei pysty teeskentelemään tai huijaamaan.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: femailfirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja