Ukrainan armeija julkaisi videon iskusta Venäjän ilmatorjuntayksikköön

Ukrainan puolustusvoimat: Ilmakuvat näyttävät iskun Venäjän kalustoon Luhanskissa 0:53
Ukrainan armeija on julkaissut kaksi videota iskuista Venäjän kalustoon Itä-Ukrainassa.

Ukrainan armeija on julkaissut kaksi videota, joilla sen mukaan isketään Venäjän yksiköihin Luhanskissa ja Donetskissa. Videolla näkyy muun muassa räjähdyksiä ja palava panssariauto.

Ukrainan armeija on julkaissut videon, jossa se sanoo ukrainalaisten joukkojen iskevän Venäjän ilmapuolustusjärjestelmään Luhanskin itäosissa. Uutistoimisto Reuters sanoo pystyvänsä vahvistamaan videon sijainnin Luhanskin itäosiin maaston ja satelliittikuvien yhteneväisyyden perusteella, mutta ei voi vahvistaa kuvauspäivää. Ukrainan armeija julkaisi videon eilen.

Asevoimat on julkaissut myös toisen videon, jossa Ukraina iskee sen mukaan Venäjän armeijan yksikköön Donetskin alueella, lähellä Bahmutia. Reuters on pystynyt vahvistamaan tämänkin videon sijainnin maaston ja satelliittikuvien avulla, mutta ei ole pystynyt vahvistamaan, milloin video on kuvattu.

Ukrainan armeijan tiedottaja kertoi eilen kiivaista taisteluista Bahmutin lähellä. Venäjän joukot miehittivät Bahmutin kaupungin toukokuussa kuukausia kestäneiden taistelujen jälkeen.

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat